<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардепвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.09.2011 16:29 1709

Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури

6 вересня 2011 року в конференц-залі Торгово-промислової палати України (м. Київ) відбудеться всеукраїнська конференція «Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури».

 

На заході будуть присутні представники органів державної та міської влади, виробники будівельних матеріалів, представники проектних бюро, керівники генпідрядних організацій, будівельних компаній, девелопери нерухомості тощо.

Основні питання конференції:

– організація проектування відповідно до Закону «Про регулювання містобудівної діяльності»

– генеральний план міської агломерації та зонінг

– сучасні проектні рішення в будівництві, ремонті реконструкції та інфраструктурних об’єктах

– досвід застосування провідних технологій в інженерній підготовці об’єктів будівництва

– сучасні стінові та огороджуючі конструкції

– ландшафтне будівництво та дизайн

До участі запрошені:

Олександр  АЛІПОВ, перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Володимир ПОЛЯЧЕНКО, президент Конфедерації будівельників України, перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики; Сергій ЦЕЛОВАЛЬНИК, начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, головний архітектор м. Києва; Павло АНТОНЮК, голова ради асоціації «Українське об’єднання проектних організацій», заслужений будівельник України, та інші.

В рамках конференції також відбудеться виставка новітніх енергоефективних будівельних матеріалів. Журнал „Конкретно про будівництво” – інформаційний партнер заходу.

Оценка материала:

3.43 / 7
Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури 3.43 5 7
Прес-релізи / Інше
01.09.2011 16:29 1709
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310