<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
06.10.2011 10:23 1605

Зіркова еліта на благодійній вечірці-аукціоні «Спортивна дитина – здорова Україна»

6 жовтня SKYBAR стане місцем благочинності на підтримку Всеукраїнського соціального проекту «СПОРТИВНА ДИТИНА – ЗДОРОВА УКРАЇНА!». Проект організовано волонтерами Міжнародного благодійного фонду «Україно! Я за тебе!» за підтримки ІІІ Міжнародного Київського кінофестивалю під егідою ООН.

Мета благодійної вечірки-аукціону – збір коштів для фінансування матеріальної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю у Києві та регіонах України.

На Вас чекає  дивовижна шоу-програма від улюблених виконавців: гурти Dazzle Dreams, «Антитіла» і «Табула Раса», переможець шоу «Х-фактор» Олексій Кузнєцов, легендарний Андрій Кравчук та зірка-сюрприз від організаторів.

Серед запрошених – відомі політичні, соціальні та культурні діячі, бізнесмени, олімпійські чемпіони, видатні спортсмени та лідери громадських організацій.

Свою участь у заході підтвердили: олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стела Захарова, абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Оксана Омельянчик, телеведуча Лілія Ребрик, дизайнер Андре Тан, відомий хореограф і народний артист України Григорій Чапкіс, чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв.

На благодійному аукціоні будуть представлені ексклюзивні лоти від видатних спортсменів, неймовірні прикраси від ювелірного дому «Кундиревич», картини відомих українських зірок і майстрів та інше.

Наша мрія - щоб наші діти та підростаюче покоління мали можливість займатися спортом та якнайширше долучатися до здорового способу життя, навчатися та досягати результатів, бути сильними та сміливими, брати участь у змаганнях, представляти Україну в сфері спорту.

6 жовтня, м. Київ, 19:00, нічний клуб SKYBAR, вул. Велика Васильківська, 5

Організатори проекту:

Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!» - www.yazatebe.org.ua

Тренінговий центр «Рішення та Перспективи» - www.resheniya.com.ua

Київський міжнародний кінофестиваль - www.kievfilmfest.com

Фото та відео зйомка «Sin City» - www.sin-city.com.ua

Спонсори Проекту:

Страхова компанія «Проксіма» - www.proksima.com.ua

Ресторан виїзного обслуговування «ФІГАРО-Кейтеринг» - www.figaro.com.ua

Типографія «ІНФОПРИНТ» - www.infoprint.biz

«Дніпро Мотор Інвест» - www.dmi.com.ua

Школа інтуітивного малювання «Ar.S»

Ювелірний дім «Кундиревич»

Туристична фірма «Тігріс»

З питань акредитації та додаткової інформації:

Світлана Овсянік

+38 (097) 141-68-77

e-mail: s.ovsianik@gmail.com

www.facebook.com/detisport

www.deti-sport.com.ua

 

Оценка материала:

4.71 / 7
Зіркова еліта на благодійній вечірці-аукціоні «Спортивна дитина – здорова Україна» 4.71 5 7
Прес-релізи / Інше
06.10.2011 10:23 1605
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310