<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛКвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
23.06.2008 21:39 13279

Лідер російського меблевого ринку відкрив свій перший магазин в Україні

У Києві відкрився перший салон найбільшого російського виробника та постачальника офісних меблів – Компанії «ФЕЛІКС». Перший магазин «Світ офісних меблів» розташований за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 68 і обіймає два поверхи загальною площею 330 кв. м.

Торговельно-виробнича Компанія «ФЕЛІКС» на сьогодні є єдиним брендом національного рівня на ринку офісних меблів Росії: частка компанії складає 28% від загального обсягу продажу офісних меблів РФ та становить 40% в сегменті офісних меблів з ДСП, МДФ та дерева.

На двох власних фабриках Компанія «ФЕЛІКС» виробляє офісні меблі та меблі для готелів, меблі для навчальних та дошкільних закладів, меблі для дому, а також меблі за індивідуальними проектами. Загалом, більше 40 ліній меблів знаходяться в серійному виробництві, а його обсяг складає більше 10 тис. одиниць продукції на місяць. На виробництві використовується сучасне деревообробне обладнання, що не має аналогів у Росії. Воно було розроблено та встановлено спеціально для Компанії «ФЕЛІКС» міжнародними постачальниками BIESSE-S.p.A (Італія) та ІМА (Німеччина). Компанія пройшла сертифікацію відповідності системи менеджменту якості міжнародним стандартам ISO в галузі проектування, розробки, виробництва, монтажу та обслуговування меблів.

Окрім того, Компанія «ФЕЛІКС» визнана найбільшим постачальником офісних меблів у Росії. Загалом, в її асортименті представлено понад 100 тис. найменувань меблів та аксесуарів. Торгівельна мережа нараховує понад 60 фірмових салонів «Світ офісних меблів» у Москві, Санкт-Петербурзі, регіонах Росії та ближньому зарубіжжі загальною площею більше 30 тис. кв. м, 11 салонів ТМ «Європа», в яких представлені домашні меблі власного виробництва та Інтернет-магазин. З Компанією співпрацюють понад 450 дилерів у 100 містах РФ та країнах ближнього та дальнього зарубіжжя.

Асортиментний ряд київського магазину представлений офісними меблями для персоналу, директорськими кабінетами, офісними перегородками, м’якими меблями, кріслами, стільцями, а також сейфами, металевими шафами та багатьма іншими супутніми товарами, загалом – більше ста найменувань. Корпусні меблі – меблі для персоналу та директорські кабінети – власного виробництва. Усі супутні товари – від відомих українських виробників. До того ж, Компанія надає повний перелік послуг післяпродажного обслуговування. Служба сервісу Компанії «ФЕЛІКС» не має аналогів у жодній профільній фірмі.

Для виходу на ринок України було створено компанію «ФЕЛІКС-Київ», яка ставить перед собою мету зайняти провідні позиції на українському меблевому ринку. У найближчих планах Компанії відкриття фірмових магазинів «ФЕЛІКС» у Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та інших обласних центрах України. Компанія планує впроваджувати м’яку політику освоєння українського меблевого ринку оскільки вважає, що здорова конкуренція – це стимул до розвитку та пошуку нових рішень, а в чесному творчому та діловому суперництві народжуються нові ідеї, нові стратегії та нові лідери.

www.felix.ua

Image

Оценка материала:

4.80 / 5
Лідер російського меблевого ринку відкрив свій перший магазин в Україні 4.80 5 5
Прес-релізи / Інше
23.06.2008 21:39 13279
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310