<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
24.01.2012 13:08 932

Мережа магазинів «DiaWest-Комп’ютерний світ» відкрила партнерську програму для власників дисконтних карток

Програма дає можливість поділитись доступними власнику дисконтної картки  вигодами з друзями та знайомими, яким теж потрібні  товари та послуги спеціалізованої мережі магазинів з продажу комп’ютерної техніки «DiaWest-Комп’ютерний світ».

Скориставшись  рекомендацією власника дисконтної картки його знайомі можуть здійснити покупку зі знижкою.  В свою чергу,  той, хто надасть рекомендацію отримає спеціальний  подарунок від компанії* . А також - зарахування обороту (за рекомендаціями) на свою дисконтну картку, що сприятиме переходу на картку вищої категорії.

Рекомендацію другу чи знайомому можна  оформити підписавши бланк «Рекомендую це!», виданий у магазині «DiaWest- Комп’ютерний світ» чи  роздрукований зі сторінки сайту за адресою: http://www.diawest.com/loyalty?card_number=456789. Або просто прийти до будь-якого магазину мережі разом зі своїм знайомим (бажано).

У кожному магазині «DiaWest- Комп’ютерний світ» двічі на рік проводитиметься «День  Клієнта»: зустріч з тими клієнтами, хто надавав рекомендації.  В цей день вони зможуть придбати за спеціальною ціною новинки комп’ютерного світу. Найактивніші учасники Програми отримають додаткові подарунки*, а також  серед усіх присутніх буде проводитись розіграш головного призу – комп’ютера DIAWEST.

*Подарунок, що буде презентований - це флешка (якщо за рекомендацією  власника дисконтної картки купували монітор, принтер, акустичну систему, електронну книжку, ігровий маніпулятор та інше: вартість покупки  від 500 грн). Або подарунковий сертифікат на суму 100 грн (якщо за рекомендацією купували ноутбук, комп'ютер та інше: сумарна вартість покупки від 2000 грн).

Під «подарунком»  мається на увазі надання права придбати вказаний подарунковий  товар за ціною 1 грн.

За консультаціями щодо умов програми можна звернутися до будь-якого продавця в магазині «DiaWest- Комп’ютерний світ» чи до відділу підтримки лояльних клієнтів за тел. (044) 251-11-11 або надіславши запит по електронній пошті - loyalty@diawest.com.

 

Оценка материала:

4.88 / 8
Мережа магазинів «DiaWest-Комп’ютерний світ» відкрила партнерську програму для власників дисконтних карток 4.88 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
24.01.2012 13:08 932
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»