<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
25.07.2008 17:18 12979

Олександр Заваров розповість Мішелю Платіні про реалії українського футболу

24 липня в прес-центрі інформаційного агентства УНАН відбулася прес-конференція за участю тренерів та гравців ФК «Арсенал» (Київ).

В ході прес-конференції ФК «Арсенал» (Київ) та небайдужі до майбутнього українського спорту ЗМІ спробували знайти шляхи вирішення нагальної проблеми «канонірів».

Минулого тижня команда ФК «Арсенал» (Київ) вдало розпочала новий футбольний сезон 2008/2009 у складі новоствореної Української Прем’єр Ліги. Наступна гра за участю команди має відбутися в Києві, але, відразу, постають питання, де саме вона відбудеться? на якому стадіоні?

«Це зовсім не нормально, коли одна з команд Прем’єр Ліги за 3-4 дні до основної гри не знає, де саме буде проводитися матч. Складається враження, що ФК «Арсенал» (Київ) нікому не потрібен, окрім вболівальників та керівництва. Київ – чудове місто, але воно не стане європейською столицею до тих пір, поки в країні буде таке безвідповідальне ставлення до футболу. Зауважу, що говорячи про забудову нового стадіону для ФК «Арсенал» (Київ) керівництво клубу не вимагає коштів, просить тільки місце під забудову стадіону», – розповів журналістам спортивний директор ФК «Арсенал» (Київ) Олександр Томах.

Підтримав колегу й головний тренер клубу Олександр Заваров, наголосивши: «Вся країна готується до великого європейського чемпіонату. Представники нашої влади всім розповідають, що підготовка йде нормально, що все відбудеться добре, але як можна довіряти цим словам, коли один із столичних футбольних клубів вже рік намагається собі «вибити» місце під забудову стадіону, але проблема так і залишається не вирішеною. В мене складається враження, що нашу владу не хвилюють проблеми спорту в Україні та в Києві зокрема, проте футбольним людям зовсім небайдуже – і це нормальне прагнення не осоромити країну».

Гравці ФК «Арсенал» (Київ) голкіпер Віталій Рева та півзахисник Сергій Закарлюка погодилися з думкою головного тренера та запевнили, що якщо команда відбудує власний стадіон, то рівень гравців клубу підвищиться на декілька ступенів.

Також представники ФК «Аренал» (Київ) повідомили: якщо питання з виділенням місця під забудову стадіону для «канонірів» не вирішиться найближчим часом, вони будуть змушені проводити свої тренувальні заняття на центральних площах столиці, що, безумовно, приверне увагу іноземних ЗМІ та керівництва Євро-2012. Головний тренер ФК «Арсенал» (Київ) Олександр Заваров наголосив на тому, що така акція безумовно осоромить Україну, і він буде змушений розповісти президенту УЄФА Мішелю Платіні, з яким має дружні стосунки, про реальне ставлення до футболу в Україні на прикладі власної команди.

Тренери ФК «Арсенал» (Київ) вже вкотре озвучили своє бажання за власні кошти команди відремонтувати будь-який занедбаний стадіон в місті Києві: «Є бажання, щоб футбол в Києві і в Україні жив та розвивався. Ми готові, навіть, об’єднати зусилля з ФК «Динамо» (Київ) та побудувати спільний стадіон, щоб використовувати його обома командами», – повідомив журналістам спортивний директор ФК «Арсенал» (Київ) Олександр Томах.

Завершилася прес-конференція закликом до ЗМІ від футбольного клубу «Арсенал» (Київ) допомогти у вирішенні питання зі стадіоном «канонірів». «Є пропозиція до влади побудувати стадіон, який буде відповідати всім вимогам УЄФА та ФІФА, та використовувати його під час світового чемпіонату Євро-2012. Обладнання такого стадіону по приблизним підрахункам може коштувати місту близько $300 млн», – констатував головний тренер ФК «Арсенал» (Київ) Олександр Заваров.

Image

Image

Оценка материала:

3.00 / 7
Олександр Заваров розповість Мішелю Платіні про реалії українського футболу 3.00 5 7
Прес-релізи / Інше
25.07.2008 17:18 12979
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310