НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
15.11.2007 21:11 20499

УБА підтримує бізнес процеси України та НІДЕРЛАНДІВ

З 5 по 9 листопада підчас місії представники 25 голландських компаній провели зустрічі з представниками Української Будівельної Асоціації, а також іншими сторонами бізнес-діалогу.

Посол королівства Нідерландів в Україні Рон Клер висловив подяку Українській Будівельній Асоціації та Спілці директорів великих будівельних компаній Нідерландів Lighthouse Club за їхню підтримку в організації заходу, а також організаторам торгової місії з будівництва та енергетики, а саме: компанії Next Step Oekraïne (Київ) та IMC (Слідрехт, Нідерланди).

Він також висловив впевненість, щодо чудових пропозицій місії та можливості встановлення нових ділових зв’язків між представниками бізнесу Нідерландів та України не лише протягом роботи місії, але й у майбутньому.

Голова делегації, пані Берта Верхувен, висловила впевненість у плідній співпраці Нідерландів з Україною та наголосила: «Економіка цієї країни стрімко зростає. А це означає, що споживачі можуть витрачати більше. Окрім цього існує і цілком практичний бік: в Україні відбудеться  чемпіонат Європи 2012. Саме тут представники малого та середнього бізнесу Нідерландів мають що запропонувати».

Пресс-служба УБА

(044)234-18-54

press.uba@gmail.com

Оценка материала:

4.57 / 7
УБА підтримує бізнес процеси України та НІДЕРЛАНДІВ 4.57 5 7
Прес-релізи / Будівельна
15.11.2007 21:11 20499
Еще материалы раздела «Будівельна»