<
НОВИНИ ДНЯ: У понеділок частину України охоплять дощі з грозами   У Раді готують непопулярні кроки для фінансування армії – нардепка  Найпоширеніші запитання щодо програми "Резерв+": у Міноборони дали чіткі відповіді  В Україну йде спека до +34: синоптики назвали дату  Зеленський відповів на заяву Путіна про "нелегітимну" владу в Україні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 27 травня – 2 червня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 27 травня – 2 червня 2024 рокувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
09.04.2012 12:37 702

Готель «Re Vita» - перлина курортного Трускавця

У перекладі з латини «Re-vita» означає «повернення до життя». Саме з такою метою і був побудований готель, у якому можна відновити сили, життєву енергію та красу.

Неподалік від центру курортного Трускавця, у мальовничій місцині за адресою вул. Куліша, 6 розташувався комфортабельний готель, який 31 березня гостинно відрив двері для своїх відвідувачів.

Готель«Re Vita» - 4-ри поверхова споруда з мансардним та цокольним поверхами, у якій класична елегантність поєднується з сучасною розкішшю. Головний вхід з боку вул. Куліша веде до курортного парку та бювету мінеральних вод. Головним фасадом споруда орієнтована до центру міста. До ваших послуг: готельні номери на будь-який смак, просторий ресторан, сауна з басейном та тренажерна зала.

Гармонійне поєднання висококласного сервісу та домашнього затишку надають готелю неймовірної чарівності. В готелі 26  номерів (2 - двокімнатні люкс-номери, 11 – двомісних з окремими ліжками, 10 -  двомісних з одним ліжком, 3 - одномісних номери), кожен з яких оснащений окремою ванною кімнатою з необхідними туалетно-косметичними засобами, а також халатом і капцями. Завдяки різноманітності номерного фонду можливе розміщення груп відвідувачів до 50 чоловік.

Вартість номеру - від  200 грн за добу з урахуванням сніданку.

На першому поверсі готелю розташований ресторан, який має вихід на відкриту веранду, зовнішні сходи якої ведуть на вулицю, а отже відвідувачі, які не мешкають у готелі, можуть також відвідати його. Крім традиційного меню усі відвідувачі зможуть замовити дієтичні страви. Ресторан розрахований на 25 осіб і являє собою ідеальне місце  для святкувань, корпоративних і сімейних заходів.

Для бажаючих може бути запропонована партнерська програма від лікувально-оздоровчого центру «Мед-Палас».

Запрошуємо Вас до нового готелю «Re Vita».

Усім відвідувачам готелю у період з 1 квітня до 31 травня – 5% знижка.

Бажаємо Вам чудового відпочинку!

 

Оценка материала:

0.00 / 0
Готель «Re Vita» - перлина курортного Трускавця 4 5 1
Прес-релізи / Інше
09.04.2012 12:37 702
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 329
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 370
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 329