НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
27.11.2007 17:44 39394

Віденський бал знову в Києві

У п’ятницю, 14 грудня 2007 року, в Національній опері України відбудеться третій щорічний «Віденський оперний бал». За традицією на бал зберуться провідні політики, дипломати, керівники найбільших національних та іноземних компаній, зірки естради та кіно, відомі громадські діячі. Віденські бали в Києві відбуваються за підтримки мерії міста Відень та Кабінету міністрів України. Організатором балу вже третій рік поспіль виступає компанія «Дипломат Сервіс» (власник ліцензії №70712 на проведення заходу).

Бали стали традиційним явищем для сучасної світської культури в Україні. Тільки за минулий рік в рамках Бального сезону 2007 відбулось понад 10 бальних заходів: маскарадний бал «Карнавалія», Київський бал до дня міста, Бал випускників, Бал вчителів та інші. Але безперечно, перлиною кожного Бального сезону є «Віденський оперний бал», який відбувається наприкінці року.

«Віденський оперний бал 2007» відвідають понад 2000 осіб. Бальна ніч розпочнеться о 21:00 з приходом гостей та триватиме до 04:00 години ранку. В цьому році організатори обіцяють ще більш суворе ставлення до форми одягу. Дами зможуть потрапити на бал тільки у сукні повної довжини, а чоловіки у смокінгу або фраку з метеликом. Вартість квитків на цьогорічний бал становить від 500 грн. (за танцювальний квиток) до 2500 грн. (за місце в ложі).

Програма балу буде такою ж насиченою та різноманітною, як і в попередні роки. Музичний супровід здійснюватимуть симфонічний та духовий оркестри. А до виру вальсу гостей запросить Головний танцмейстер Віденського оперного балу 2007 Григорій Чапкіс.

За словами організаторів головною метою балу є розвиток сучасної світської культури в Україні. І важливим елементом в цьому сенсі є перший вихід в світ юнаків та дівчат, які відкривають бал першим танцем. Такі юнаки та дівчата називаються дебютантами, а їх перший танок на балу – полонез. В цьому році бал відкриють 24 пари дебютантів. Всі вони пройшли ретельний відбір, а конкурс становив 7 осіб на одне місце. Серед поданих заявок було 70% дівчат і тільки 30% хлопців. В даний момент дебютанти проходять спеціальний курс бальних танців на базі Суворівського училища (сучасна назва – Київський військовий ліцей ім. І. Богуна). Важливо, що всі дівчата-дебютантки будуть вдягнені у довгі білі сукні.

Ще один важливий елемент «Віденського оперного балу» - благодійна програма. Минулого року було зібрано понад 150000 гривень на закупівлю дитячого медичного обладнання. В цьому році нова мета – розвиток української книжки. Благодійну програму балу буде координувати Міжнародний благодійний фонд «Мистецька скарбниця». Передбачено дві форми благодійності – лотерея та аукціон. Для аукціону свої лоти надають зіркові українці: Святослав Вакарчук, Айна Гасе, Діана Дорожкіна, Лілія Пустовіт, Катя Бужинська, Ольга Сумська та інші. Всі кошти зібрані від благодійності будуть витрачені на закупівлю українських книжок для київських муніципальних бібліотек.

Спеціальними партнерами «Віденського оперного балу 2007» виступають Модний дім «Юнона» та елітний СПА-салон «Ла Руз». Головний організатор заходу – компанія «Дипломат Сервіс» - єдиний організатор справжніх балів в Україні.

 

Акредитація ЗМІ: тел. 228-86-78, e-mail: adjutant.mp@adjutant.com.ua

З питань програми Балу: тел. 495-28-58,  e-mail: sa@dipserv.com.ua

 

Оценка материала:

4.00 / 6
Віденський бал знову в Києві 4.00 5 6
Прес-релізи / Інше
27.11.2007 17:44 39394
Еще материалы раздела «Інше»