НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
26.11.2012 16:56 597

За сприяння УМТ можливості сучасної медицини прийшли до Одеси

7 листопада 2012р. в Одесі в рамках інвестиційного проекту ТОВ «Центр медицини» відкрився медичний центр «Медичний дім «ODREX», оснащений завдяки зусиллям компанії УМТ за останнім словом медичної техніки. Тепер одесити зможуть отримувати медичну допомогу, якість якої буде цілком рівною європейським аналогам.

На урочистому відкритті були присутні представники Європейських офісів Toshiba Medical Systems та компанії УМТ, генерального дистриб'ютора Toshiba Medical Systems в Україні. «Медичний дім «ODREX» - референтна клініка компанії Toshiba на півдні України, і даний статус являє собою унікальну форму взаємовідносин між виробником високотехнологічного, високоспеціалізованого обладнання та провідною клінікою.

Потреба пацієнтів в якісних медичних послугах і компетентних фахівцях поряд з браком в Одеському регіоні висококласних клінік, спонукали інвесторів до створення сучасного медичного центру. Передбачається, що «Медичний дім «ODREX» буде виконувати важливу соціальну і гуманітарну функцію в житті південного регіону країни. Основна мета клініки - покращити якість медичної допомоги населенню та зробити її доступною для мешканців Одеси та одеської області. Крім того, клініка забезпечить безкоштовне медичне супроводження для дітей з порушеннями і захворюваннями нервової системи та опорно-рухового апарату.

За словами Сергія Калінчука, керівника проекту «Медичний дім «ODREX», для Одеси відкриття нового медичного центру стало вкрай значущою подією, адже клініка оснащена сучасним обладнанням, яке раніше було на озброєнні тільки провідних науково-дослідних інститутів і клінік столиці. На створення центру пішло всього 4 місяці, але в даному випадку швидкість не вплинула на якість. В клініці впроваджено найпередовіші технології з існуючих на сьогоднішній день в медицині. Цей центр стане одним із самих оснащених в області. Встановлене в клініці діагностичне обладнання дозволить проводити повне обстеження організму. Але це лише перший етап проекту, розрахованого на 5 років. У відповідності з домовленостями керівництва клініки і постачальника устаткування, компанії УМТ, - в майбутньому передбачено впровадження технологій в області радіології, томотерапіі і лікування онкопатологій.

У рамках інвестиційного договору для «Медичного будинку «ODREX» закуплений комплекс медичного обладнання від провідних світових виробників: магнітно-резонансний томограф Vantage 1,5 Т, комп'ютерний томограф Aquilion 64, кілька ультразвукових діагностичних систем, рентген-апарат - виробництва Toshiba Medical Systems (Японія), а також рентген-денситометр та маммограф - виробництва Hologic (США). Варто додати, що в клініці встановлено найсучасніший з усіх можливих апаратів МРТ, який багаторазово перевершує за своєю функціональністю всі попередні моделі і розширює можливості дослідження людського організму. У 2011р. даний апарат був визнаний світовим лідером у цьому виді медобладнання. Встановлена в клініці маммографічна система в минулому році була також визнана найдосконалішою за результатами міжнародного рейтингу, і нею володіли тільки найбільші госпіталі світу. Відзначимо, що поставку, монтаж, введення в експлуатацію обладнання та навчання роботі з системами здійснила компанія УМТ, яка є генеральним дистриб'ютором компаній Toshiba Medical Systems і Hologic в Україні.

Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що в одеської клініки є всі необхідні сучасні технології, щоб відновлювати і зберігати здоров'я пацієнтів. Тепер жителям області, щоб пройти діагностику та лікування, не треба буде їхати в столицю або за кордон, адже можливості сучасної медицини нарешті прийшли до Одеси.

Для довідки

Компанія УМТ www.umt.net.ua – спеціалізується на постачанні та обслуговуванні високотехнологічного медичного обладнання з 1995 року, організовує навчання для медичних працівників. Портфель продукції компанії включає в себе діагностичне обладнання (ультразвукові, маммографічні та рентген-системи, КТ, МРТ) та обладнання для лікування пухлин (радіохірургічні та брахітерапевтичні системи). Компанія УМТ входить до трійки провідних імпортерів медичної техніки України і на сьогоднішній день постачає продукцію таких виробників: Toshiba (Японія), Hologic (США), Intermedical (Італія), Accuray (США), Mediso (Угорщина)

Оценка материала:

5.00 / 1
За сприяння УМТ можливості сучасної медицини прийшли до Одеси 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
26.11.2012 16:56 597
Еще материалы раздела «Інше»