<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2012 6290

Президентським чиновникам збільшили витрати на утримання

Кабінет міністрів перерозподілив видатки держбюджету, передбачені для Держуправління справами (ДУС) при президентові України на 2012 рік.

Згідно з розпорядженням КМУ, на 3,225 млн грн скорочені витрати на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента та Адміністрації Президента. На ці витрати буде спрямовано лише 670,6 тис. грн.

Разом з тим витрати на медичні послуги медустановами, підпорядкованими ДУСі, збільшуються на 2,304 млн грн.

Також на 250 тис. грн будуть збільшені витрати на збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках і заповідниках.

Текст розпорядження цитують «Коментарі».

Оценка материала:

5.00 / 2
Президентським чиновникам збільшили витрати на утримання 5.00 5 2
Політика / Україна
06.12.2012 6290
Еще материалы раздела «Україна»