<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 14.12.2012 3230

Facebook-тижневик: що політики постили і писали у соцмережі

Янукович ділився машинками, Пилипишин кепкував з Ради, до якої не потрапив, Балога жалівся на дороги, а Парубій сумував за сім’єю.

Народний депутат Віктор Янукович-молодший поділився з FB-друзями враженнями від чергового авторалі. У фотоальбом «Киммерийский тракт 2012» викладено цілих 25 фотографій, на деяких з яких він позує з дітьми і роздає їм автографи. «Наконец появилась возможность поделиться впечатлениями от последнего, V этапа Кубка по ралли-рейдам «Киммерийский тракт 2012», который прошел в Крыму под эгидой ФАУ», - написав політик.

f01

А ще порадів з приводу того, що його батько-президент на зустрічі з індійськими підприємцями підтримав його пропозиції щодо оподаткування українського ІТ-ринку. «На днях, на встрече с индийскими предпринимателями, Президент еще раз выразил поддержку нашим с Вами инициативам о введении новых базовых налоговых условий для украинского IT-рынка. В следующем году мы продолжим работу над уже принятыми законами, будем добиваться снижения подоходного налога до 5%, освобождения от уплаты НДС всех этапов создания программной продукции и установления единого социального взноса на уровне стандартной ставки от двух минимальных зарплат», - написав Янукович-молодший.

Щойно обраний нардепом Сергій Тігіпко у перший день роботи нової ВР виклав низку фото з скандального першого засідання без коментарів. Щоправда, без бійок, а лише з собою-красивим.

Радикальний нардеп Олег Ляшко у соцмережі спростовував інформацію, оприлюднену у деяких ЗМІ, що він, мовляв, аплодував стоячи відеозверненню Віктора Януковича до депутатів: «Зараз мене у фб завалюють питаннями, чи правда те, про що написав на УП Мусафа Найєм, що я стоячи аплодував відеозверненню Януковича. На це мушу сказати: Мустафа або провокатор, або «чув дзвін, та не знає де він». Я був у залі під час трансляції цього так званого послання Президента до народу (воно мені нагадало скоріше ритуальне новорічне вітання), але сидів. Устав тоді, коли колега Миримський, який сидить поруч, попросив дати йому можливість вийти. Хай Мустафа протре очі і перегляне відеозапис з Ради», - обурювався політик.

f3

Опозиційний депутат Андрій Парубій у день своїх іменин, 13 грудня, жалівся друзям, що через участь у парламентських бійках не зміг бути присутнім на святковому ранку донечки. «А поки я ,у свої іменини, воюю у Верховній Раді, у моєї донечки Яринки у школі було свято. Вона на святі мала роль Весни. Мені прикро, що як часто буває, не зміг бути поруч. Але дружина вислала фото і я вирішив поділитись з вами своєю радістю :)», - написав політик під фотокарточкою, на якій посміхаються донечка і дружина Парубія.

Скандально не обраний депутатом Віктор Пилипишин з єхидством спостерігав збоку за тим, що відбувалося у Раді у перші дні роботи. «223 округ перемістився в Верховну Раду. Цікаво спостерігати, якщо ти не є безпосереднім учасником! От тільки як довго і який буде результат для країни ?», - по-філософськи запитував політик.

І ще Пилипишин розмірковував про продажність депутатів. Щоправда, до чого він хилить у своєму монолозі, було не зовсім зрозуміло: «Читаю как одного из депутатов, новых, покупали ! Первое ..тех кого нельзя купить им не предлагают. Тех кого можно купить-их купят. И в третьих-уж если сказал «а» то говори и «б»...кто, где .. А не устраивай пиар. Все из предвыборной гонки выйти не могут. Я так понимаю, что все пять лет так и не выйдут!»

f02

А ось екс-міністр МНС Віктор Балога жалівся на складну ситуацію на автошляхах. Не встиг він покинути пост, як отакі надзвичайні ситуації виникли: «Їду трасою Чоп-Київ. На об'їзній Львова автомобільна пробка на 30 км. Все стоїть. Снігу майже немає, але і спецтехніки також. Ніхто нічого не робить. І так по всій дорозі від Львова до Рівненської області», - з прикрістю зазначив політик, очевидно, стоячи у пробці.

А ще Facebook обійшли фотографії харківського мера Геннадія Кернеса, які той виклав у іншій соцмережі Instagram, де переховується під ніком gepard59. Мер Харкова позує з рожевим віялом та з новою дамою серця. Цвях фото-колекції – світлина, на якій зображена жіноча п’ята точка з татуюванням у вигляді його портрету.

Стиль і пунктуація авторів збережені

Оценка материала:

5.00 / 3
Facebook-тижневик: що політики постили і писали у соцмережі 5.00 5 3
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 14.12.2012 3230
Еще материалы раздела «Україна»