<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
27.12.2012 1191

Азаров визнав, що Арбузов його замінить

Прем'єр-міністр Микола Азаров не приховує, що бачить у першому віце-прем'єрі Сергієві Арбузову свого наступника.

«Я абсолютно нормально ставлюся до того, що Сергій Геннадійович Арбузов - перший віце-прем'єр-міністр. І поганий той перший віце-прем'єр-міністр, який не хоче стати прем'єр-міністром, але все це повинно бути природно, нормально, і я буду зі свого боку робити все, щоб у нього виходило на його місці», - зазначив Азаров.

«Рано чи пізно я ж піду з поста прем'єр-міністра, і цілком очевидно, що у складі уряду повинні бути готові люди замінити прем'єр-міністра. І посада першого віце-прем'єр-міністра - це дуже серйозна посада, яка повинна, будемо говорити, багато в чому допомагати прем'єр-міністру в прийнятті рішень, у реалізації цих рішень. І на цій посаді я сам працював першим віце-прем'єр-міністром, двічі в уряді, більше чотирьох років. Я знаю, що це за робота, і тому ця посада і ця робота дозволяють набути дуже широкий досвід, тому що в сферу діяльності першого віце-прем'єр-міністра входить величезна кількість питань діяльності уряду. І робота на цій посаді, природно: якщо ти хочеш, значить, ти ростеш, якщо ти не хочеш, ти йдеш в нікуди. Так що з цього поста можна або верх, або вниз йти», - підкреслив прем'єр в інтерв'ю телеканалу 1+1.

Оценка материала:

5.00 / 2
Азаров визнав, що Арбузов його замінить 5.00 5 2
Політика / Україна
27.12.2012 1191
Еще материалы раздела «Україна»