<
НОВИНИ ДНЯ: Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄС  Вірменія відмовилася фінансувати ОДКБ, до якої входить Росія  Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травня  Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днямивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
24.01.2013 16:19 987

Національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2012»

Стартує третій щорічний національний конкурс програм з корпоративного волонтерства. Мета конкурсу – відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що покликані вирішити важливі суспільні проблеми. Конкурс також спрямований на поширення практики волонтерського руху серед компаній в Україні.

Конкурс оголошено Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України,  Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників.

Умови проведення конкурсу: конкурс проходитиме в наступних номінаціях: «Покращення  якості життя», «Освіта та культура», «Здоров’я та спорт», «Навколишнє середовище». Основні категорії: «Велика компанія», «Малий та середній бізнес», «Партнерська програма компанії та громадської організації».

Особливістю конкурсу цього року стане спеціальна номінація: «Кращий волонтер», у рамках якої організатори пропонують компаніям розповісти про те, які зміни у життя і роботу привнесла участь у волонтерських програмах  одного з співробітників ( у форматі «історії успіху»).

Як взяти участь: компаніям необхідно заповнити аплікаційну форму (завантажити форму та ознайомитися з вимогами до участі в конкурсі можна на сайтах Фонду Східна Європа (http://www.eef.org.ua або http://www.csrukraine.org.ua). Заявки необхідно надсилати на адресу award@eef.org.ua.

Термін проведення конкурсу: заявки прийматимуться до  31 січня 2013 року.

Оцінювання заявок: з 1 по 15 лютого 2013 року. Конкурсні заявки розглядатимуться журі, до якого увійдуть незалежні експерти, представники бізнес-асоціацій, Представництва ООН в Україні та інших провідних українських та міжнародних організацій, що займаються розвитком волонтерства.

Інформаційними партнерами конкурсу є Контракты.ua та Delo.ua

Оголошення результатів: результати конкурсу будуть оголошені на початку 2013 року.

Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються українські та міжнародні компанії, представлені в Україні, що реалізують волонтерські програми впродовж як мінімум двох років та відповідають номінаціям конкурсу.

txt240113_2

Оценка материала:

5.00 / 1
Національний конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2012» 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
24.01.2013 16:19 987
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 284
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 363
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 310
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 322