<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2013 18435

Тимошенко може вийти на волю достроково

Попри звинувачення у вбивстві, у Тимошенко є шанс вийти на волю достроково.

Таку думку у ексклюзивному інтерв’ю тижневику «Контракти» висловив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

На питання, чи не буде довгоочікуване рішення Європейського суду з прав людини неактуальним у зв’язку з появою нового обвинувачення Тимошенко, Власенко відповів обнадійливо. «Перше рішення ЄСПЛ у справі Тимошенко буде стосуватися лише питань незаконного затримання, арешту і політичних мотивів її переслідування. Для нас важливе рішення по другій нашій скарзі – про порушення ст.6 - так званого права на справедливий суд. Насправді, якщо суд проаналізує всі дані, заяви і докази, які ми подали, я не виключаю, що буде прийняте рішення – негайно її звільнити», - пояснив захисник.

Загалом, за його словами, у вітчизняну Феміду соратники Тимошенко вже не вірять, а юридичні сподівання захисту екс-прем’єра лежать «за межами України».

Власенко вкотре наголосив, що «обвинувачення Тимошенко у справі Щербаня тотально сфальшовані і «не мають нічого спільного з реальністю». «Ніхто, жодна дитина в Україні не вірить у це обвинувачення. Жоден політик в Європі не повірить у такі обвинувачення», - висловив переконання адвокат.

Повну версію інтерв’ю з захисником екс-прем’єра Юлії Тимошенко – народним депутатом Сергієм Власенко читайте у найближчому номері журналу «Контракти».

Оценка материала:

5.00 / 2
Тимошенко може вийти на волю достроково 5.00 5 2
Політика / Україна
01.02.2013 18435
Еще материалы раздела «Україна»