<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2013 18:03 1748

Стець призвал поднять Гриценко на вилы

Народный депутат от «Батькивщины» Юрий Стець остро отреагировал на заявления своего коллеги по фракции Анатолия Гриценко о пребывании оппозиционеров в Раде в вышиванках.

«Я в шоке... Я понимаю, что нужно всегда быть против, иначе ты просто неинтересен, но додуматься до такого...», - написал Стець в Facebook.

По его мнению, «на фракции будет бойня».

Стець дал три совета Гриценко: «1) извиниться ... 2) не заниматься х.....ей .... 3) объяснить моим родителям, тем, кто еще жив, для которых вышиванка это святое, свою позицию более внятно, иначе не только они поднимут его на вилы».

Напомним, Гриценко считает, что депутаты, пришедшие сегодня в Верховную Раду в вышиванках, проявили неуважение к парламенту.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Стець призвал поднять Гриценко на вилы 5.00 5 1
Політика / Україна
19.02.2013 18:03 1748
Еще материалы раздела «Україна»