<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.03.2013 2017

8 березня: як вітали українок політики і митці

Юлія Тимошенко, Александр Кабанов, Арсеній Яценюк, Леонід Швець, Віталій Кличко та інші в привітанні з 8 березня та святом весни.

Від усього серця вітаю всіх мам, бабусь, доньок, подруг з 8 березня – святом Весни, кохання, краси та надії. З першими весняними квітами, з першими теплими днями...

Вірю, що ваші чоловіки зроблять все, щоб ви відчули себе коханими та щасливими. І не лише 8 березня.

Адже для цього, повірте мені, багато не потрібно. Бо найціннішими є навіть не подарунки, а добрі слова, щасливі посмішки та гарний настрій, що дарують люди, яких ми любимо і поважаємо і які також люблять нас.

Ви всі, звичайно, найкращі в світі, це ви й так знаєте. Але ще - найсильніші, хоча може про це й не здогадуєтесь. Така вже доля в Української Жінки – берегти родину, сім’ю, берегти країну, нести на своїх плечах велику відповідальність за майбутнє.

Та й сама наша Україна – також жінка, найкраща в світі, одна-єдина!

Юлія Тимошенко

 

Дорогие женщины, девушки, девочки, бабушки, разные там тети и их подруги! Родные и близкие женского пола, а также неродные и неблизкие того же самого пола! От всей души поздравляю вас с праздником 8 марта, желаю здоровья, вечной молодости и аналогичной красоты!

(Всех, кто не любит праздник 8 марта, считая его советским, жидовским, дискриминационным и т.п., поздравляю со 100-летним юбилеем открытия железнодорожного движения по первому электрифицированному пути на участке Москва -Обираловка и фактическим созданием локомотивного депо «Железнодорожная»).

Счастья вам, милые.

Юрий Володарский, литературный критик

 

А я вот боюсь женщин с праздником поздравлять. Мне слово «женщин» не нравится, и вообще - поздравлять «крупным оптом» это как родину любить. А вот КАК родину любить?

Александр Кабанов, поэт

 

«Пусть рядом с вами всегда будет крепкое плечо, которое будет служить надежной опорой в жизни», - Виктор Янукович.

«Да уж нехерово бы», - Люся.

Леонид Швец, колумнист

 

15 лет назад, как раз в марте, был Гавайях на семинаре по борьбе с подростковой наркоманией. Главная тема, что занятие музыкой и спортом помогает создавать альтернативные интересы подростков и создают новое качество социальных связей. Познакомился там с девушкой Nicole Valiente (сейчас ее фамилия Scherzinger). И с тех пор, каждый год поздравляю ее с 8 Марта.

В этом году, как обычно звоню и говорю: здоровья, счастья в личной жизни, красоты и т.д. Она довольна, радуется, говорит: хорошо, не забыл!

Я ей: а у нас тут дискуссия по поводу празднования этой даты, особенно женщины с проевропейскими взглядами - против, говорят, что праздник советский, ну и чуть ли наносит вред их репутации и достоинству, и всякое такое.

Она громко хохочет, что свойственно многим чернокожим американкам, и говорит: что у них в тусовке, сказать о женщине, что она проевропейских взглядов, это дать ей понять, что она типа замороченная. Вообще, так говорить не принято, если не хочешь женщину обидеть. Ну, а что касается праздновать или нет, так вы же русские все доводите предела, вот наверное и женский день используете как повод для очередной пьянки. Вот некоторые женщины и не довольны. Вы же поздравляете не только своих женщин, но и чужих и даже не знакомых, это странно, но забавно! Я всегда подозревала, что это день мужского тщеславия, но мне именно этим он нравился. Так, что меня в следующем году не забудь снова поздравить! Веселая!

Владимир Грановский, политолог

 

День 8 березня для мене з дитинства - світле мамине свято. Перший мій спогад про цей день - величезні кучугури снігу під Семипалатинськом у Казахстані. Мені тоді було 4 роки. Ми з батьком готували мамі подарунок на 8 березня. Він випиляв настінну поличку, а я її розмальовував фарбами.

Коли ми вручили мамі цей чоловічий шедевр - вона подякувала і сказала, що подарунок дуже гарний. Мама щасливо посміхнулася - скоро в неї для мене теж буде подарунок. Ти кого більше хочеш: братика чи сестричку? Звичайно ж, я хотів братика. Через кілька тижнів народився мій брат Володя.

Вже минуло багато років, але 8 березня для мене - це свято маминої усмішки, продовження життя, весни і розквіту.

Любі наші жінки, зі святом вас! Саме ви надихаєте нас і саме вам ми присвячуємо свої подвиги і звершення, картини і вірші. А найголовніше, що даруєте ви, - ви даруєте життя! Любові вам, щастя і дарунків долі! Кожного дня і щомиті!

Віталій Кличко, політик

 

Хай смуток завжди проходитиме повз ваші домівки, а життя буде до вас щедрим. Щастя вам и добра!

Арсеній Яценюк, політик

 

Долучайтеся в коментарях, якщо Вам є що побажати прекрасній половині людства

Оценка материала:

5.00 / 5
8 березня: як вітали українок політики і митці 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
08.03.2013 2017
Еще материалы раздела «Суспільство»