<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
09.03.2013 13:05 882

Тягнибок готовий йти у мери Києва

Вибори мера столиці та столичної міськради ймовірно відбудуться 2 червня.

Про це в інтерв’ю «Радіо Свобода» заявив лідер фракції партії «Свобода» Олег Тягнибок.

«Шостого березня комітет з питань місцевого самоврядування ухвалив рішення, що 2 червня все-таки мають відбутися – як київського міського голови, так і депутатів міської ради. Причому одностайне було рішення, навіть представники Партії регіонів голосували», – зазначає він.

Він зазначив, що серед «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» зараз найвищий рейтинг у Віталія Кличка. І тому інші опозиційні сили готові підтримати його кандидатуру. Водночас Олег Тягнибок зазначив, що «Свобода» може виставити свої кандидатури – «Іллєнка, наприклад, зрештою, я можу піти, якщо буде така необхідність політична».

Оценка материала:

5.00 / 1
Тягнибок готовий йти у мери Києва 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2013 13:05 882
Еще материалы раздела «Україна»