<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2013 972

«Свободівців» хочуть посадити за розламаний паркан біля Ради

Прокуратура Києва активно розслідує кримінальну справу за фактом умисного пошкодження паркану біля Верховної Ради під час мітингу 12 грудня минулого року.

У рамках досудового слідства слідчий відділ столичної прокуратури встановив, що 12 грудня приблизно о 15.00 невстановлені особи під час проведення мітингу навмисне пошкодили металеву огорожу і вхідні двері під'їзду № 5 приміщення Верховної Ради.

В даний час проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових рішень за фактом заподіяння невстановленими особами кримінальних правопорушень.

«Свободівцям» інкримінують злочини, передбачені статтями: 194, ч. 1 «Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах»; 293 «Групове порушення громадського порядку»; 342, ч. 2 «Опір працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю при виконанні ним службових обов'язків», 345, ч. 2 «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв».

Про це з посиланням на джерела пишуть «Коментарі».

Як відомо, 12 грудня народні депутати від ВО «Свобода» спиляли паркан, що оточує Верховну Раду. Тоді міліція оточила місце спиляного забору і заблокувала вхід до парламенту.

Оценка материала:

5.00 / 3
«Свободівців» хочуть посадити за розламаний паркан біля Ради 5.00 5 3
Політика / Україна
18.03.2013 972
Еще материалы раздела «Україна»