<
НОВИНИ ДНЯ: Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонезвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
04.11.2008 15:33 14804

«SMS XL» для абонентів DJUICE: щодня 50 SMS по 1 копійці!

Молодіжний бренд DJUICE пропонує абонентам тарифних планів «Fun non-stop» та «Talk non-stop» акцію «SMS XL», завдяки якій вони зможуть щодня відправляти 50 SMS-повідомлень іншим абонентам DJUICE усього за 50 копійок на день.

Підключення до акції «SMS XL» триває з 4 по 30 листопада 2008 року та є безкоштовним. Вартість повторного замовлення участі в акції у цей же період становитиме 1 грн. Скористатися умовами акції «SMS XL» можна до 31 січня 2010 року включно.

Лідер молодіжного сегменту DJUICE компанії «Київстар» Антоніна Армашула:

«Ми знаємо, що молоді люди обожнюють спілкуватися між собою за допомогою SMS. Саме тому ми пропонуємо акцію «SMS XL» – 50 копійок на день за 50 SMS».

За умовами акції всі SMS мають бути використані до кінця доби. Для того, щоб перевірити залишок акційних SMS, достатньо просто набрати *118# та натиснути клавішу виклику.

Усі охочі можуть приєднатися до акції, зателефонувавши на короткий номер 477*15 або скориставшись системою самообслуговування «Мій DJUICE» (https://my.djuice.com.ua). Варто пам’ятати, що акція «SMS XL» діє тільки на тарифних планах «Fun non-stop» та «Talk non-stop».

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, який був розроблений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, крім України, успішно працює в Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. У DJUІCE унікальне позиціонування на ринку, яке забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUICE є 8,2 млн осіб (станом на 01.11.2008).

Оценка материала:

4.29 / 7
«SMS XL» для абонентів DJUICE: щодня 50 SMS по 1 копійці! 4.29 5 7
Прес-релізи / IT та зв'язок
04.11.2008 15:33 14804
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»