<
НОВИНИ ДНЯ: Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
09.04.2013 20:00 8410

Поштову площу у Києві відкриють наприкінці травня

Основну частину робіт із реконструкції транспортної розв’язки на Поштовій площі завершать до Дня Києва, незважаючи на те, що негода внесла власні корективи у графік будівництва об’єкту.

Про це зазначив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«На жаль, мінусові температури і рясні опади вплинули на графік виконання робіт, однак ми гарантуємо, що запланований об’єм робіт завершимо до Дня міста. Ми відновили фінансування цього проекту, є необхідні кошти для того, щоб роботи не припинялися і було залучено якомога більше фахівців. Сподіваюся, погодні умови нам сприятимуть і влітку реконструкцію завершимо комплексно, орієнтовно, до Дня Незалежності», - сказав Олександр Попов.

Також голова КМДА повідомив, що на цьому тижні він проведе зустрічі з підрядними організаціями, аби відшукати можливість прискорити завершення робіт.

Крім того Олександр Попов зазначив, що через несприятливі погодні умови та у зв’язку із подоланням наслідків негоди трохи збилися графіки виконання ямкового ремонту доріг.

«Ми вже повинні були б майже завершувати ремонт столичних доріг. До 20 квітня планували закінчити ямковий ремонт, однак терміни будуть продовжені», - додав очільник КМДА.

Днями Олександр Попов підписав розпорядження про реконструкцію вул. Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Поштову площу у Києві відкриють наприкінці травня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
09.04.2013 20:00 8410
Еще материалы раздела «Столиця»