<
НОВИНИ ДНЯ: Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицювсі новини дня
10.04.2013 25215

Найкращі банки і банкіри України

Контракти і експерти Незалежної асоціації банків України (НАБУ), асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компаній «Альтана Капітал», КПМГ в Україні, «Ернст енд Янг», Dragon Capital та проекту USAID Агроінвест обрали найкращих гравців банківського ринку України у десяти номінаціях.

Перелік невичерпний. Представлені банки та банкіри, що набрали найбільшу кількість голосів експертів та Редакційної ради Контрактів. В номінаціях банки розташовані згідно з їхнім місцем за розміром активів у рейтингу НБУ. Використано дані НБУ станом на 01.01.2013 року, офіційних сайтів банків.


Найдинамічніші банки

Дельта Банк

delta

Всеукраїнський Банк Розвитку

vbr

ДІВІ БАНК (DV Bank)

dv

CityCommerce Bank

citycommerce

 

Найкращий інтернет-банкінг

ПриватБанк

privat-2

Альфа-Банк

alfa

Банк Форум

forum

 

Найупізнаваніший банківський бренд

ПриватБанк

privat-3

Ощадбанк

oschad-2

Райффайзен Банк Аваль

aval-3

Оценка материала:

5.00 / 14
Найкращі банки і банкіри України 5.00 5 14
Бізнес / Фінанси та банки
10.04.2013 25215
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»