<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
10.04.2013 25213

Найкращі банки і банкіри України

Контракти і експерти Незалежної асоціації банків України (НАБУ), асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компаній «Альтана Капітал», КПМГ в Україні, «Ернст енд Янг», Dragon Capital та проекту USAID Агроінвест обрали найкращих гравців банківського ринку України у десяти номінаціях.

Перелік невичерпний. Представлені банки та банкіри, що набрали найбільшу кількість голосів експертів та Редакційної ради Контрактів. В номінаціях банки розташовані згідно з їхнім місцем за розміром активів у рейтингу НБУ. Використано дані НБУ станом на 01.01.2013 року, офіційних сайтів банків.


Найстабільніші (найнадійніші) банки
з іноземним капіталом

Райффайзен Банк Аваль

aval-2

Сбербанк Росії

sberbank_rossii-2

УкрСиббанк

ukrsibbank-2

 

Найстабільніші (найнадійніші) банки
з українським капіталом

ПриватБанк

privat-1

Укрексімбанк

exim-2

Ощадбанк

oschad-1

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ)

pumb

Оценка материала:

5.00 / 14
Найкращі банки і банкіри України 5.00 5 14
Бізнес / Фінанси та банки
10.04.2013 25213
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»