<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2013 5870

Ющенко збирається балотуватися в мери Києва

Екс-президент України Віктор Ющенко хоче балотуватись на посаду мера Києва.

Про це повідомило джерело в Нашій Україні.

«Ющенко найкращий кандидат, він влаштовує всі сторони політичних сторін, має досвід та хороші навики управління», - зазначає експерт.

Опозиціонери повідомляли, що під час вищезгаданої акції оголосять ім’я єдиного кандидата від опозицію на посаду мера столиці. Напередодні мітингу віце-спікер Ради, депутат «Свободи» Руслан Кошулинський про єдиного кандидата від опозиції говорив так, ніби ще не знає його ім’я.

Зокрема, на запитання «Якщо не представник однієї з трьох парламентських опозиційних сил, а людина не з влади, крупний бізнесмен, людина інша, відомих демократичних переконань, може бути єдиним кандидатом від опозиції?» Кошулинський відповів так: «Якщо вона матиме підтримку когось одного з цих опозиційних партій».

Невже Ющенко зможе об’єднати владу та опозицію? Проте патова ситуація в столиці виглядає такою, що Віктор Андрійович може виявитись ідеальною кандидатурою.

За матеріалами Журнал Україна

Оценка материала:

3.50 / 4
Ющенко збирається балотуватися в мери Києва 3.50 5 4
Політика / Україна
11.04.2013 5870
Еще материалы раздела «Україна»