НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
30.04.2013 10:34 577

Арбузов зустрівся з комісаром ЄС Карлом де Гухтом

Окремі чутливі для ЄС торговельні питання, не повинні жодним чином бути стримуючим фактором для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Про це в ході зустрічі з Комісаром ЄС з питань торгівлі Карлом де Гухтом заявив перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.

Було підкреслено готовність у стислі строки знайти спільно з європейською стороною взаємоприйнятні рішення для їх врегулювання.

Сторони також приділили увагу прогресу у виконанні українською стороною реформ, передбачених в порядку денному щодо асоціації Україна-ЄС.

У ході зустрічі порушувалися питання підготовки до імплементації поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з ЄС.

Серед інших питань, обговорених під час зустрічі, – важливість організації потужної інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед українського та європейського бізнесу щодо практичного функціонування ЗВТ. Окрему увагу було приділено крокам Уряду України, спрямованим на поліпшення бізнес-клімату.

Нагадаємо, 29 – 30 квітня Арбузов перебуває в Брюсселі з першим робочим візитом. До складу делегації України  входять Міністр фінансів Юрій Колобов, Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, заступник Голови Нацбанку України Микола Удовиченко, Урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій Пятницький.

Оценка материала:

5.00 / 1
Арбузов зустрівся з комісаром ЄС Карлом де Гухтом 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
30.04.2013 10:34 577
Еще материалы раздела «Економіка»