<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.05.2013 18:00 2928

Київський «Караван» заборонили експлуатувати

Інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю у Києві заборонила експлуатацію відомого торгового центру «Караван».

Про це повідомляє столична газета «Хрещатик» із посиланням на начальника інспекції Сергія Кучера.

Наразі Держбудконтроль за поданням прокуратури продовжує перевірку «Каравану». Інспекція перевірила низку торгових центрів, після чого вони узаконили свої реконструкції та прибудови, зокрема «Ультрамарин» та Sky Mall.

«Переважну більшість ми справді перевірили, і там, де ми знайшли порушення, виписали приписи, акти і штрафи... Ті торгові комплекси, які ми згадували, відгукнулися, і всі вони зараз знаходяться на стадії узаконювання даних реконструкцій або прибудов», – сказав Кучер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київський «Караван» заборонили експлуатувати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
15.05.2013 18:00 2928
Еще материалы раздела «Столиця»