<
НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення акцизів на пальне: як зростуть ціни на АЗС  В Україні у неділю прогнозують дощі та грози, вдень до +32°  Правила військового обліку для 25-річних: що потрібно зробити і чи мають право вручити повістку  Мобілізація в Україні: Зеленський заявив про суттєві зрушення  Винищувачі F-16 скоро доправлять в Україну, - прем'єр Данії  Грози і спека: якою буде погода в Україні 2 червня  Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти СШАвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.05.2013 731

На Оболоні посадили перші «Сімейні дерева»

Біля станції метро «Мінська» висадили близько 300 рослин, кошти на які було зібрано завдяки соціальній акції INTERTOP.

18 травня 2013 року на «Алеї Ветеранів» біля станції метро «Мінська» київські родини висадили нову зелену алею. Тепер тут ростимуть 38 сріблястих ялинок та смерек, 210 кущів сніжноягідника та 15 кущів форзиції. Гроші на ці рослини були зібрані під час акції «Сімейні прогулянки з INTERTOP», що проходила у столиці минулого місяця.

«З 2008 року наша компанія регулярно проводить подібні акції. За цей час ми посадили більше 7 000 дерев, - коментує Сергій Бадрітдінов, керуючий директор дивізіону взуття та одягу компанії MTI. – Сьогодні наші дерева прикрашають Київ, Донецьк, Сімферополь, Львів, Дніпропетровськ та багато інших міст. Ми пишаємося тим, що можемо таким чином покращити життя мешканців того чи іншого міста. І ми віримо: нам під силу зробити свою країну кращою, чистішою та зеленішою, тож такі акції проводитимуться і надалі».

Місце для висадки дерев було обрано шляхом голосування. Так, ділянка, що починається від меморіального комплексу пам'яті захисників Вітчизни на перетині Оболонського проспекту та вулиці Тимошенка, набрала 43,14% голосів.

«Ми раді, що існують компанії, які опікуються озелененням нашого міста. Якби таких акції було побільше, це було б чудово  – каже Людмила Філінська, головний агроном КП УЗН Оболонського р-на, м. Києва. – Тож ми закликаємо й інших долучатися до цієї благородної справи!».

Посадка дерев та інші соціально значущі екологічні акції проводяться мережею INTERTOP в рамках некомерційного проекту «Я ЗА ЧИСТЕ ЖИТТЯ», спрямованого на залучення уваги суспільства до екологічних проблем.

«Еко-тренд сьогодні існує в усьому світі, – зазначає Данило Грачов, модний критик, телеведучий, – Це можна помітити у фешн-індустрії, в архітектурі та багатьох інших галузях. Можливо, хтось скаже, що саджати дерева – це просто модно. Втім, якщо це й так – я обома руками за подібний тренд і подібні акції, адже вони справді приносять користь і місту, і його мешканцям».

Наступним кроком стане облаштування доріжками, лавочками та елементами ландшафтного дизайну території біля будинку 11 на вулиці Тимошенка, аби перетворити ще один куточок Києва на приємне місце для відпочинку родин.

Довідка про компанію:

Мережа взуттєвих магазинів INTERTOP є частиною групи компаній MTI. Перший магазин INTERTOP в Києві відкрився в 1994 році. На сьогодні в мережі 216 магазинів в 38 найбільших містах України, 5 магазинів в Росії, а також 26 магазинів в 5 містах Казахстану. В магазинах компанії працює більше 2500 осіб. Головними постачальниками мережі є такі виробники, як Ecco (Данія); Geox, Clarks, Timberland (США); Hogl (Австрія); Dumond (Бразилія); Moreschi, Primigi (Італія); Dr.Martens (Англія); Camper (Іспанія); Marc O'polo, Ara, Lloyd, Самеl (Німеччина); Vagabond (Швеція); Sкechers, Converse, United Nude, Havaianas, Gino Vaello, Lee&Wrangler, Atelier De Courcelles, Noa Noa, Braska та інші. Головна ідея мережі INTERTOP – зібрати у своїх магазинах взуття найвідоміших світових брендів, що відповідають останнім трендам та демонструють величезний вибір стилів. Це зручне взуття для всієї родини на всі випадки життя.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Оболоні посадили перші «Сімейні дерева» 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
20.05.2013 731
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 333
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 295
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 374
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 329