<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.05.2013 14:57 795

Реконструкція Поштової площі у Києві є провальною – Катеринчук

Лідер Європейської партії України, член парламентської фракції «Батьківщина» Микола Катеринчук вважає провальною реконструкцію Поштової площі у Києві.

«Те що чинна київська влада разом з Азаровим називає здачею першого етапу реконструкції на Поштовій площі, насправді - черговий провал. Олександр Попов запевняв киян та всю Україну, що роботи будуть виконані в повному об’ємі до Дня Києва. Однак, чи то через брак коштів, чи то через недбалість, одна з головних транспортних розв’язок столиці нині нагадує поле битви часів Другої світової війни», - цитує народного депутата його прес-служба.

«Про недоліки проекту, який до речі так і не був узгоджений до початку будівництва, говорили дуже багато. Про них вже неодноразово наголошували спеціалісти та жителі Києва. Тут має бути багато дерев, газони, доступні пандуси для заїзду людей з обмеженими можливостями, велосипедні доріжки, зручний перехід шириною не менше 10 метрів без жодних перешкод (сходів, бордюрів, реклами), вільний прохід до річки без бар’єрів та кіосків, аби відпочити біля води, не чуючи шуму машин. І маю великий сумнів, що все це закладено в стихійному проекті реконструкції», - вважає Катеринчук.

«Для мене особисто також є загадковим питання бюджетної вартості будівництва, яке оголошено в сумі понад 500 млн.грн. та постійна нехватка коштів, про що неодноразово говорить Попов. Такий дорогий за кошторисом об’єкт безумовно потребує контролю за використанням грошей. Тому я маю намір звернутися до відповідних державних органів із запитом, аби ті перевірили як витрачаються кошти і чому до цього часу не завершено будівництво», - додав парламентар.

Оценка материала:

5.00 / 1
Реконструкція Поштової площі у Києві є провальною – Катеринчук 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
29.05.2013 14:57 795
Еще материалы раздела «Столиця»