<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.05.2013 11:10 673

Близько 100 тис. українців живуть у аварійних квартирах

95,5 тис. українців мешкають у квартирах, які відносяться до категорії ветхого житла.  

Про це УНН у відповідь на інформаційних запит повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«До категорії ветхих віднесено 46,9 тис. будинків (0,5% від загальної кількості житлових будинків країни), загальною площею 3,9 млн кв. м, в яких мешкає 95,5 тис. мешканців», - йдеться в тексті.

Як зазначають у міністерстві, низька якість та енергоефективність вищевказаного житла, а також фізична і моральна зношеність потребують вирішення проблеми капітального ремонту.

В цілому в Україні налічується більше 4 млн кв. м застарілого житла. За словами експертів, під час реконструкції кварталів застарілої забудови їх жителів розселятимуть у квартири з більшою площею помешкань загального користування.

Оценка материала:

5.00 / 1
Близько 100 тис. українців живуть у аварійних квартирах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.05.2013 11:10 673
Еще материалы раздела «Суспільство»