<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
09.06.2013 14:00 2703

Україна підтвердила славу великої боксерської країни

Чемпіоном Європи з боксу став лідер національної збірної України з боксу у ваговій категорії до 60 кг Павло Іщенко.  

У напруженому поєдинку проти господаря рингу, білоруса Вазгена Сафарянца, Павло Іщенко продемонстрував справжній характер та волю до перемоги.

У стартовому раунді нашому боксеру вдавалося проводити випади, які закінчувалися то лівим, то правим боковим з середньої дистанції. Білорус в свою чергу намагався будь що збільшити дистанцію і вже по максимуму використовувати довжину рук.

«У другому раунді картинка поєдинку особливо не змінилася... Проте куди більше агресії та наступальних дій додав наш боксер. Павло активно пресингував суперника та з кожним вдалим моментом проводив влучні комбінаційні атаки. У третьому раунді Павло Іщенко дещо підсів фізично, проте, завойована на початку поєдинку перевага дозволила нашому боксеру втримати переможний результат», - йдеться у повідомлені прес-служби Федерації боксу України.

Таким чином, Павло Іщенко виборов титул чемпіона Європи 2013 року та головну золоту нагороду змагань.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна підтвердила славу великої боксерської країни 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
09.06.2013 14:00 2703
Еще материалы раздела «Спорт»