<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.07.2013 16:11 898

Названі райони Києва, де найкраще орендувати квартири

У Деснянському районі Києва знімати квартиру вдвічі дешевше, ніж на Печерську.  

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши вартість оренди у різних районах столиці.

За інформацією аналітиків, найдорожчі квартири для оренди знаходяться у Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах. А найбільш доступне житло пропонують у Деснянському, Дніпровському та Святошинському районах. При цьому орендувати апартаменти у найбільш дешевому районі коштує вдвічі дешевше, ніж у найдорожчому.

Більше 85 тисяч квартир зараз пустує у Києві в очікуванні нових наймачів. Найбільша їхня кількість знаходиться у Дарницькому (16%), Шевченківському (13%) та Дніпровському (12,5%) районах. А найменше пропозицій на Подолі (3,7%), Голосієво (7,1%) і Святошино (8,3%).

Цікаво, що найбільше у столиці простоює однокімнатних квартир. При цьому залежно від району пропозиції двокімнатних апартаментів іноді випереджають число гостинок. У свою чергу, «двушок» більше у Голосіївському, Печерському, Солом'янському та Шевченківському районах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названі райони Києва, де найкраще орендувати квартири 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
15.07.2013 16:11 898
Еще материалы раздела «Столиця»