<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2013 16:30 1161

Рядовий ДАІшник має ставку 650 грн

Правоохоронцям у регіонах не видають коштів на ремонт техніки та комп'ютери, а ставка рядового ДАІшника становить 650 грн.  

Про це під час засідання круглого столу сказав заступник голови Комітете ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник.

За словами В.Олійника матеріальне забезпечення правоохоронних органів є складовою питання престижності професії міліціонера.

«Наразі міліція фінансується із бюджету лише на 43 відсотки, а решту коштів міліція має шукати сама. Тому міліція і вдається до корупції. Тому необхідне реформування, але реформування не зсередини, а зовні. Потрібна нова концепція і фінансування. Треба змінювати правила роботи, проте не перегнути палку. Окрім того серед керівників та рядових правоохоронців є такі, хто не читав нового КПК»,- зазначив В. Олійник.

Він також зазначив, що необхідно визначити, яка клькість мліції необхідна для країни, та забезпечити систему громадського контролю над правоохоронними органами.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

3.50 / 2
Рядовий ДАІшник має ставку 650 грн 3.50 5 2
Політика / Україна
25.07.2013 16:30 1161
Еще материалы раздела «Україна»