НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
07.08.2013 16:35 926

При вибуху на «Стиролі» постраждали 25 осіб

Наразі у лікувальних закладах Донецької області перебувають 24 робітника концерну «Стирол», здоров'ю яких було завдано шкоду під час вчорашньої аварії на підприємстві.

Ще один працівник отримує амбулаторне лікування.

Про це повідомили у прес-службі Донецької ОДА.

За інформацією департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, до лікарні № 3 м. Горлівка сьогодні звернулись двоє робітників концерну. Їх шпиталізовано. Зараз вони перебувають у задовільному стані.

Протягом дня один пацієнт, що отримував допомогу у лікарні № 2, переведений з терапевтичного до реанімаційного відділення.

Наразі вирішується питання щодо переведення трьох хворих з реанімації цього медзакладу до Донецького обласного клінічного територіального медичного обʼєднання.

Також медики планують доправити до обласної лікарні професійних захворювань всіх інших постраждалих, що лікуються в Горлівці, окрім одного, який перебуває в реанімації у важкому стані.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
При вибуху на «Стиролі» постраждали 25 осіб 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
07.08.2013 16:35 926
Еще материалы раздела «Події»