<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
14.08.2013 18:34 2551

В Одесі армянський боксер побив дільничего

Український спортсмен, дворазовий чемпіон світу з тайського боксу Едгар Арутюнян побив дільничного.

Інцидент стався в Одесі ще на початку серпня, проте відомо про нього стало лише зараз. Постраждалий - працівник Лузанівського відділення міліції Роман Мухамедзянов - наразі перебуває в лікарні. Лікарі діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму.

За інформацією співрозмовника видання, 28-річний спортсмен потрапив у поле зору міліції після того, як на нього написала заяву власна мати (у зв'язку з чим - не уточнюється). Арутюняна викликали у відділення для бесіди. З'явившись туди, він нібито почав ображати міліціонерів. Ті, у свою чергу, склали на нього адміністративний протокол. Спортсмен пішов, а через деякий час повернувся і побив дільничного Мухамедзянова. Колеги міліціонера спробували затримати спортсмена, застосувавши проти нього сльозогінний газ, однак тому вдалося втекти.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Умисне заподіяння побоїв міліціонеру, який перебуває при виконанні обов'язків". Арутюняна оголошено в розшук.

По сообщению "Вестей".

Оценка материала:

3.00 / 2
В Одесі армянський боксер побив дільничего 3.00 5 2
Життя та Стиль / Події
14.08.2013 18:34 2551
Еще материалы раздела «Події»