<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.09.2013 14:29 2161

На території «Мистецького Арсеналу» виросте Львів у мініатюрі

З 19-го по 22 вересня 2013 року в музейному комплексі «Мистецький Арсенал» відбудуться «Дні Львова у Києві» «Україна – Львів – Європа».

Ініціатором проведення заходу є Львівське товариство у Києві у партнерстві з Львівською обласною радою, Львівською облдержадміністрацією та Львівською міською радою. Представити справжню Львівщину, її культуру, побут, людей, історію, відтворити атмосферу, в якій жив і живе наш край, який зберігає європейські традиції, і є метою проекту Днів Львова в Києві.

У ці дні на території «Мистецького Арсеналу» виросте Львів у мініатюрі. Ви зможете мандрувати  вулицями стародавнього Львова, площею Ринок, почути солодкий голос сурми з міської Ратуші, насолодитись музикою в Італійському дворику та ін. В рамках проекту представлені: «Львів науковий»,  Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг, спортивний турнір між львівською та київською шаховими школами.

В культурній програмі візьмуть участь - театр на ходулях «Воскресіння», Академічний симфонічний оркестр Львівської обласної філармонії, Віктор Морозов та «Батяр-бенд «Галичина», Роман Віктюк, Руслана Лижичко, Святослав Вакарчук  та ін. Невід’ємною частиною Львівської атмосфери у Києві стане присутність відомих львівських торгових брендів. Неповторний смак кави, шоколаду, бамбонів, здоби та пива створить на Печерських пагорбах відчуття істинного гостинного духу Львова (програма заходу додається).

Оценка материала:

5.00 / 1
На території «Мистецького Арсеналу» виросте Львів у мініатюрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.09.2013 14:29 2161
Еще материалы раздела «Афіша»