<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
26.09.2013 577

Безкоштовні майстер-класи від провідних британських дизайнерів. Вступна співбесіда до Лондонського університету мистецтв

У період з 3 по 8 жовтня 2013 року в Києві буде проведено серію безкоштовних креативних майстер-класів від зірок сучасного дизайну – Коліна Керріґана та Карен Херд з Університету Мистецтв, Лондон (University of the Arts, London – UAL). Майстер-класи відбудуться за інформаційної підтримки Посольства Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні.

Мета майстер-класів – ознайомлення української аудиторії з останніми течіями та трендами у сфері дизайну, моди, медіа, комунікацій, мистецтва, розвиток креативності, сприяння реалізації творчого потенціалу учасників як у професійній діяльності, так і в щоденному житті. Майстер-класи орієнтовані на талановитих учнів старших класів, студентів, художників, модельєрів, режисерів, дизайнерів, фотографів, арт-критиків, журналістів, бізнесменів – усіх, хто прагне до творчого розвитку й отримання нових знань. Участь у майстер-класах – безкоштовна, за попереднім записом, кількість місць обмежена.

Графік проведення майстер-класів

03 жовтня 16:00-17:00, «Український дім» (вул. Хрещатик, 2, Київ). Створення, розвиток і втілення ідеї (Taking an Idea for a Walk). Викладач Карен Херд (Університет Мистецтв, Лондон). Під час майстер-класу будуть розкриті такі теми: розвиток концепцій та ідей для особистого портфоліо; візуалізація та підготовка книги ескізів; інноваційний та експериментальний малюнок; розвиток дизайну та використання концепції.

03 жовтня 18:00-19:30, «Український дім» (вул. Хрещатик, 2, Київ). Україна як бренд (Ukraine as a Brand) Викладач Колін  Керріґан (Університет Мистецтв, Лондон). Буде використано багато зображень. Майстер-клас розрахований на всіх, хто цікавляться мистецтвом, дизайном, креативними курсами та програмами Університету Мистецтв. 

04 жовтня 16:00-17:30, «ДонСтрім» (вул. Золотоворітська, 13, Київ). Як вступити до Університету Мистецтв (Admission to UAL, Portfolio Preparation). Викладач Колін  Керріґан (Університет Мистецтв, Лондон). Майстер-клас буде присвячено питанням підготовки концептуального портфоліо, необхідного для вступу на академічні програми Університету Мистецтв.

Вступ до Університет Мистецтв, Лондон. Талановитим абітурієнтам з України також надається унікальна можливість вступити до Університету Мистецтв, Лондон за підсумками безкоштовної співбесіди, яка відбудеться 8 жовтня в Києві.

Для того щоб бути допущеним до співбесіди, кожен абітурієнт має пройти обов'язковий попередній відбір, у процесі якого буде оцінена потенційна готовність претендента, а також будуть надані рекомендації з підготовки портфоліо.

Для запису на співбесіду необхідно надати заявку, портфоліо, зазначити вік, освіту, програму, рівень володіння англійською мовою. Здобувачеві буде запропоновано дату та час зустрічі на вступну співбесіду, що триватиме 30 хвилин. Рішення про зарахування абітурієнт дізнається одразу після закінчення співбесіди.

При позитивному результаті абітурієнтові одразу буде надане офіційне підтвердження – воно є підставою для зарахування до Лондонського Університету Мистецтв.

Колін  Керріґан – заступник директора Лондонського Університету Мистецтв, член Королівського товариства британських художників і Королівського Британського товариства скульпторів. Його роботи отримали визнання у всьому світі та прикрашають вулиці міст Великобританії, США, Китаю, Індонезії, Малайзії, входять до великого числа приватних и державних колекцій.

Карен Херд – викладач програм Foundation Course і Бакалаврат у London College of Fashion (LCF) Лондонського Університету Мистецтв. Карен Херд відома в світі високої моди як талановитий, екстраординарний дизайнер, викладач з надзвичайно багатою уявою. Вона бере активну участь у дослідницькій роботі, створенні концептуальних рішень у сфері моди і текстилю. В основі творчості Карен Херд – спадкоємність і послідовність дизайнерських рішень, уміння втілити концепцію у високохудожніх доробках при збереженні чітких ідейних орієнтирів.

Попередній запис, реєстрація на майстер-класи та вступну співбесіду:

тел.: (+38 044) 496-09-48, (+38 044) 599-31-80, e-mail: art@donstream.com.ua.

Майстер-класи та вступну співбесіду організовано Освітньою групою «ДонСтрім».

Оценка материала:

5.00 / 1
Безкоштовні майстер-класи від провідних британських дизайнерів. Вступна співбесіда до Лондонського університету мистецтв 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
26.09.2013 577
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326