<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Політика
Україна
08.10.2013 18:30 2385

Луценко впевнений, що без звільнення Тимошенко у Вільнюс їхати не варто

Юрій Луценко переконаний, що без звільнення Тимошенко (принаймні, її виїзду на лікування до Німеччині) підписання угоди про Асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС не відбудеться.

«У Вільнюс не треба навіть замовляти квитки без звільнення або ж лікування Тимошенко. І це питання має бути вирішене до 15 жовтня, бо інакше Угода про Асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС не відбудеться. Очікування, що Асоціація буде можливою без звільнення Тимошенко, не справдилися. Це стало остаточно зрозуміло ще в Ялті, - наголосив ініціатор Третьої Української Республіки. - Звільнення Тимошенко - це зовнішня стратегія європейської інтеграції України», - цитує Луценка його прес-служба.

Щодо намірів Партії регіонів влаштувати для Тимошенко «канікули для лікування» через внесення спеціальних змін до законодавства, то Юрій Луценко наполягає на тому, що для звільнення Тимошенко не потрібно жодних законодавчих змін і складнощів, які виглядають зволіканням часу. Найпростіший і вже апробований шлях до вирішення питання звільнення Юлії Тимошенко - «указ про помилування, підписаний Віктором Януковичем».

Оценка материала:

3.67 / 3
Луценко впевнений, що без звільнення Тимошенко у Вільнюс їхати не варто 3.67 5 3
Політика / Україна
08.10.2013 18:30 2385
Еще материалы раздела «Україна»