<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Політика
Україна
24.10.2013 3207

Кличко заявив, що йде у президенти

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив про намір балотуватися в президенти України.  

Про це він сказав на вечірньому засіданні Верховної Ради сьогодні, 24 жовтня.

«З огляду на всі провокації, брудні ігри та маніпуляції з текстами законів, що ухвалюють в парламенті провладні депутати, я хочу заявити, що мене цим не залякати і не зупинити, - підкреслив Кличко. - Щоб покласти край усіляким домислам і спробам розправитися зі мною як з можливим кандидатом я заявляю однозначно: я йду в президенти», - заявив лідер «УДАРу».

Кличко зазначив, все, що навколо нього відбувається, всі провокації спрямовані проти нього виключно як проти суперника Януковича.

«Сьогодні змінами до Податкового кодексу влада намагається знищити своїх політичних конкурентів. Вони тихенько заховали поправку до кодексу, яка має абсолютно політичний зміст і спрямована особисто проти мене, як ймовірного кандидата в Президенти. Я чесно, в ЗМІ, сказав, що маю право на проживання у Німеччині. Але це не є порушенням українського законодавства і мого українського громадянства. Я - громадянин України з моменту проголошення незалежності нашої держави і завжди ним буду, - підкреслив Віталій Кличко. -А зараз, намагаючись не допустити мене до участі у президентських виборах, через статтю у податковому кодексі мене фактично намагаються позбавити громадянства України. Це ж нонсенс і цинічне шахрайство. Не вийде!»

«Влада підняла нову хвилю бруду і провокацій проти мене. Спочатку запустили брехню, нібито мій брат взяв інше громадянство, вчора і сьогодні з'явилися брудні і брехливі листівки в столичному метро і в Криму. Хочу ще раз наголосити: мене цим не зупинити і не залякати», - наголосив Кличко.

Він підкреслив, що Партія регіонів хоче блокування роботи парламенту і провокує це, щоб руками опозиції зірвати євроінтеграцію України. «Не дочекаються! Парламент працюватиме, незважаючи на всі шахрайські номери влади. Євроінтеграція - це наш стратегічний вибір і ми доб'ємося його реалізації», - підкреслив Віталій Кличко.

За повідомленням УНН, «Інтерфакс-Україна».

Оценка материала:

4.00 / 4
Кличко заявив, що йде у президенти 4.00 5 4
Політика / Україна
24.10.2013 3207
Еще материалы раздела «Україна»