<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.12.2008 13:37 14050

Соціальні ініціативи REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» відзначено нагородою у конкурсі «Благодійник року 2008»

В грудні 2008 року соціальну діяльність компанії REHAU та партнера ТОВ «Реноме-Партнер» в Рівненській області відзначено нагородою у номінації «Охорона здоров'я та просвітництво» в конкурсі «Благодійник року 2008».

Стратегія розвитку компанії REHAU по всьому світу передбачає активну участь в соціальних та благодійних проектах, допомогу малозабезпеченим та соціально незахищеним верствам населення, громадським організаціям, що не мають достатнього фінансування та потребують підтримки. З початку створення компанії керівництво підходить до організації соціальної активності так само серйозно й відповідально, як і до розвитку самого бізнесу. Соціальні ініціативи компанії REHAU активно підтримують й компанії-партнери. Зокрема, в Україні спільними зусиллями вже реалізовано проекти із засклення міських лікарень, дитячих садочків та дитячих будинків, будинків постійного перебування пенсіонерів та інвалідів в Донецькій, Київській, Рівненській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській областях. До реалізації даних проектів долучились наступні партнери компанії REHAU по всій країні: «Реноме-Партнер», ТМ «Мир Окон», «Круг», «М-Термо», «Алмар-пласт», «Віконний Двір», «Доміні-пласт», «Бінітек», «Будпласт», «Гарант+К°», «Гласстек»,  «Грінта», «Мегабуд», «Профстіль», «Черногуб», «Вінсо-Вікна». Компанія REHAU щиро вдячна своїм партнерам за підтримку, небайдужість та розуміння.

В грудні 2008 року соціальну діяльність компанії REHAU та партнера ТОВ «Реноме-Партнер» в Рівненській області відзначено нагородою у номінації «Охорона здоров'я та просвітництво» в конкурсі «Благодійник року 2008». Нагородження відбулося 5 грудня у Залі камерної та органної музики м. Рівне. Ініціатором конкурсу виступили Фундація імені князів-благодійників Острозьких та БФ «Благовіст». Переможцям конкурсу були вручені дипломи й спеціальні відзнаки «Бурштинові серця». Перемога в конкурсі для компанії REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» є результатом спільної благодійної акції «Зігріємо теплом», в рамках якої протягом 2008 року благодійну допомогу у вигляді сучасних металопластикових вікон отримали медичні заклади Рівненської області: Рівненська обласна дитяча лікарня, Демидівська районна лікарня, ендокринний диспансер м. Рівне, педіатричне відділення поліклініки №3  м. Рівне.

На даному заході були присутні: мер міста Рівне Володимир Хомко, перші особи області, генеральний директор  ТОВ «Реноме-Партнер» Надія Гладкевич, директор ТОВ «Реноме-Партнер» Микола Корж, головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко, керівник Львівської філії ТОВ «Рехау» Андрій Савчук, представники інших компаній-переможців. Разом з нагородженням переможців було проведено святковий концерт, благодійну лотерею та благодійний аукціон.

«Бурштинове серце» – незвичайна нагорода, що уособлює значення та важливість соціальної відповідальності в країні. Бурштин є найтеплішим каменем, який через віки проніс відгомін чистої та недоторканої природи. Він, хоча і є сльозами прадавніх дерев, символізує вірність і сонячну радість. А Рівненщина є регіоном з найбагатшими покладами цієї коштовності.

Оценка материала:

4.17 / 6
Соціальні ініціативи REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» відзначено нагородою у конкурсі «Благодійник року 2008» 4.17 5 6
Прес-релізи / Інше
15.12.2008 13:37 14050
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 318
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 284
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 322