<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Українівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
15.12.2008 13:45 14183

DataArt® створює найбільший у світі онлайн-аукціон витворів мистецтва для artnet®

Санкт-Петербург, 15 грудня 2008 – Американська компанія DataArt завершила розробки для artnet Worlwide, компанії-першопрохідника в арт-світі та Інтернет-порталі, що лідирує за продажем предметів мистецтва.

DataArt створив artnet Online Auctions – платформу, де предмети витонченого мистецтва, декоративно-прикладного мистецтва і дизайну продаються через онлайн-аукціони. Ця система наслідує традиції інших продуктів artnet, допомагаючи ринку продажів стати прозорішим, сприяючи його перетворенню на бізнес-осередок з чітким ціноутворенням і створюючи безпечні умови для покупки і продажу витворів мистецтва в Інтернеті.

«Ми були переконані в можливостях DataArt. Все, що ми бачили, залишило незмінно позитивне враження – особливо професіоналізм технічних фахівців, – сказав Джейкоб Пабст, віце-президент з технологій і розробок компанії artnet. – Програмісти DataArt продемонстрували такий же високий рівень якості робіт, як і наші співробітники. І вони зробили все, що обіцяли».

Об'єднуючи хай-тек систему адміністрування, вивірений і вишуканий дизайн, інтуїтивно зрозумілу навігацію і простий процес укладання угод, artnet Online Auctions відкриває нові шляхи для придбання предметів мистецтва. Ключові переваги платформи – зниження вартості та істотне прискорення укладання угод.

«Розробка складних систем Інтернет-торгівлі вже давно є областю нашої експертизи, – зазначив Олексій Міллер, виконавчий віце-президент DataArt. – Основними чинниками успіху співпраці з artnet були наша гнучкість і розуміння, що постійні зміни – це спосіб життя artnet. Нам потрібно було швидко ухвалювати рішення, передбачати і оперативно реагувати на зміни а також негайно впроваджувати їх в проект, зберігши високі темпи і якість розробки».

Розробники DataArt продовжують працювати над оптимізацією, новою функціональністю і підтримкою сайту.

Про DataArt®

DataArt® (www.dataart.com) з 1997 р. займається розробкою замовленого ПЗ в області фінансів, телекомунікацій, біотехнології і мас-медіа. Штаб-квартира компанії розташована в Нью-Йорку, центри розробки знаходяться в Санкт-Петербурзі, Воронежі, Харкові, Херсоні. Компанія має представницький офіс в Лондоні. У 2006-2008 рр. компанія DataArt була названа журналом Business Week однією з кращих аутсорсингових компаній, що розвиваються, двічі увійшла до списку 100 лідерів глобального аутсорсингу CMP's Global Services 100 і третій раз підряд зайняла верхні рядки рейтингу IAOP (International Association of Outsourcing Professionals).

Image

Оценка материала:

4.67 / 6
DataArt® створює найбільший у світі онлайн-аукціон витворів мистецтва для artnet® 4.67 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
15.12.2008 13:45 14183
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»