<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
23.11.2013 2236

Київ закликають піднятися на європейську революцію

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк закликав усіх прийти в неділю, 24 листопада, на Народне Віче «За європейську Україну!», яке відбудеться в Києві.

«Ми робимо великий європейський майдан. Це перший крок до того, щоб Угода з ЄС була підписана новим президентом, новим прем’єром та новою Верховною Радою. І це ми отримаємо в 2015 році», – зазначив Яценюк.

За його словами, без Києва ніколи ніякої революції не буде. «Без Києва ми не зможемо захистити наш вибір. Наша активність, наша присутність і перший поступ, який ми повинні будемо продемонструвати 24 листопада, мають вселити в нас віру, що опозиція єдина, що український народ хоче до ЄС і перемога за нами», – впевнений лідер «Батьківщини».

Оценка материала:

3.67 / 3
Київ закликають піднятися на європейську революцію 3.67 5 3
Політика / Україна
23.11.2013 2236
Еще материалы раздела «Україна»