<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізмвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.04.2024 232

На якій відстані садити огірки у відкритий ґрунт

Як правильно садити огірки, на якій відстані.

11d8f9df3ef57769ec181e422b72f28c_27.04.24

Правильна відстань між огірками забезпечує рослинам  достатньо місця для росту, розвитку коренів та отримання світла. Якщо огірки посадити близько один до одного, вони будуть конкурувати за життєвий простір замість того, щоб нормально розвиватися та формувати плоди. Загущена посадка також може призвести до швидкого поширення інфекційних захворювань, зниженню імунітету рослин, рясному пусто цвітінню. Пише ТСН. 

На якій відстані садити огірки під час горизонтального вирощування

Оптимальна відстань для горизонтального вирощування  огірків — це 30-50 см між огірками. Роблять борозенку глибиною близько 2 см, у ній кладуть по 2 насінини. Саме така відстань дозволить кожному кущу отримати достатньо світла і поживних речовин. Для зручності під час догляду за огірками, обробітку ґрунту та збиранні врожаю, відстань між рядами кущів залишають приблизно 70- 100 см.

На якій відстані садити огірки у разі вертикального способу вирощування

Такий метод вирощування передбачає використання різних видів опор, на яких буде витися розвивається культура. Це може бути шпалера заводського виготовлення, натягнуті мотузки або спеціальний каркас. Для такого вирощування оптимальна відстань між рослинами у ряду становить 40-60 см. Така відстань дозволить кожній рослині мати достатньо місця для розвитку лози та плодоношення. Між рядами для зручного догляду та збиранні врожаю, залишають приблизно 120-150 см.

Оценка материала:

5.00 / 2
На якій відстані садити огірки у відкритий ґрунт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.04.2024 232
Еще материалы раздела «Суспільство»