<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
10.12.2013 8667

У Пшонки пояснили, чому викликають депутатів на допити

Генпрокуратура заявляє, що викликає на допити депутатів, оскільки вони фігурують у свідченнях вже опитаних людей.

Про це заявила керівник прес-служби ГПУ Маргарита Велькова.

«Всі депутати, яких планується викликати на допит, фігурують у свідченнях опитаних свідків у кримінальному провадженні щодо подій 29-30 листопада», - цитує її Комерсант-Україна.

Як відомо, на допити вже викликали Сергія Пашинського, Анатолія Гриценка. Відомо, що у вівторок можуть бути допитані нардепи Арсен Аваков і Арсеній Яценюк.

Гриценко вже в понеділок був на допиті близько півтори години.

«Мова йшла про дії Беркута  30 листопада і передані мною Віктору Пшонці записи радіообміну «Беркута» під час розгону Майдану. Був як свідок», - повідомив про результати допиту Гриценко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Пшонки пояснили, чому викликають депутатів на допити 5.00 5 1
Політика / Україна
10.12.2013 8667
Еще материалы раздела «Україна»