<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2021 760

Справу про замах на Сергія Шефіра розслідуватиме Генпрокуратура

Замах на помічника президента розслідуватиме Генпрокуратура – про це заявила очільниця відомства.

Вона особисто побувала на місці замаху на Сергія Шефіра. За її словами, правоохоронці спрацювали злагоджено. Далі буде створена спільна слідча група, яка візьметься за резонансну справу – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Безпосередньо будуть процкерити справу, тобто процесуальними керівниками будуть Офіс Генерального Прокурора. Це зрозуміло, тому що справа дійсно резонансна, справа пов’язана з впливом на думки людей, з впливом на політиків, депутатів і так далі. Тому мені це здається абсолютно зрозумілим, що ми підвищуємо рівень справи», – прокоментувала Ірина Венедиктова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Справу про замах на Сергія Шефіра розслідуватиме Генпрокуратура 5.00 5 1
Політика / Україна
24.09.2021 760
Еще материалы раздела «Україна»