<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2013 17:15 646

Тягнибок заявив, що скоро закриють справи проти усіх євромайданівців

Закон щодо звільнення від кримінальної відповідальності учасників масових заходів погоджений в редакції опозиції.  

Про це заявив журналістам лідер «Свободи» Олег Тягнибок.

Він нагадав, що Партія регіонів пропонувала звільнити від відповідальності «осіб, пов'язаних з участю в акціях протесту», тобто під це поняття підпадали і представники силових підрозділів, які били протестувальників.

«Тепер ми викреслили слова «пов'язаних», а тому в законопроекті йдеться лише про учасників акції протесту», - зазначив він.

Тягнибок не виключив того, що в майбутньому регіонали можуть оскаржити цей законопроект, або внести в нього зміни. Однак на даний момент, вони чітко зазначили, що готові голосувати за закон в такій редакції.

Як повідомлялось, регіонал Вадим Колесніченко готував законопроект, який передбачав амністію учасників протестів і відповідальних за розгін Євромайдану чиновників.

За повідомленням «Української правди».

Оценка материала:

5.00 / 1
Тягнибок заявив, що скоро закриють справи проти усіх євромайданівців 5.00 5 1
Політика / Україна
19.12.2013 17:15 646
Еще материалы раздела «Україна»