<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
06.01.2014 7047

"Противсихів" на наступних виборах стане менше - експерт

В українців підвищилась мотивація голосувати за будь-кого, аби не за президента Віктора Януковича та його команду.

"Якщо раніше було певне розчарування політичним класом, то після відмови від євроінтеграції для багатьох українців стало байдуже кого підтримувати, аби тільки не президента, який не хоче асоціації з ЄС", - наголосив директор Інституту масової інформації Сергій Таран.

Окрім того, він додав, що "довіра до опозиційних лідерів не підвищилась, а підвищилась мотивація голосувати проти, і за будь-кого, аби не за злочинну владу". "Тому були сильно змінені мотивації. Навіть "притивсіхи" мобілізувались, і робитимуть все, аби здихатись Януковича", - підкреслив Таран.

Окрім того, за його словами, "зараз перевиборчий рік, тому у опозиції з'явився шанс використати Угоду про асоціацію як змістовне наповнення своєї політичної кампанії".

"Раніше люди говорили, що опозиціонери не знали що робити, не мали програми, а зараз вони можуть взяти за основу Асоціацію та будувати кампанію. І люди розумітимуть, що вони голосують не за політика, а за Угоду з ЄС", - резюмував він.

За матеріалами Gazeta.ua

Оценка материала:

3.50 / 4
"Противсихів" на наступних виборах стане менше - експерт 3.50 5 4
Політика / Україна
06.01.2014 7047
Еще материалы раздела «Україна»