<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
14.01.2009 16:05 21803

«Київстар» встановив WAP-камеру на гірськолижному курорті Драгобрат

Напередодні зимових свят лідер мобільного зв’язку України компанія «Київстар» встановила в Карпатах в урочищі Драгобрат найбільш високогірну базову станцію, а також WAP-камеру на ній.

Спеціалістами компанії «Київстар» була підключена найбільш високогірна базова станція – у підніжжя гори Близнюки (1881 м) на висоті 1457 метрів над рівнем моря, поблизу гірськолижного курорту Драгобрат, унікального місця для професіоналів та любителів гірськолижного спорту, де більше ніж 6 місяців на рік є сніговий покрив.

Щорічно за підтримки компанії «Київстар» на цьому курорті проводяться розважальні заходи – «Артистичний слалом», «DJUICE-зорбінг», а в цьому році спеціально для абонентів, що ведуть активний спосіб життя, напередодні зимових свят була встановлена WAP-камера на найвищій базовій станції в урочищі Драгобрат.

Абоненти «Київстар» мають можливість спостерігати за тим, що саме відбувається на курорті: яка погода, чи є сніговий покрив, чи працюють підйомники та ін., у режимі реального часу на порталі «Старпорт» www.starport.com.ua у розділі «WAP-камери» – http://starport.com.ua/ua/foryou/s4/lwc/, а також переглядати зображення з камери безпосередньо з мобільного телефону зайшовши на wap-портал wap.starport.com.ua у розділ «Інфо та послуги»/«WAP-камери». Детальніше про послугу «WAP-камери» можна дізнатися за адресою: http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/services/wap_camera/.

Завдяки даній WAP-камері на Драгобраті усі, хто планує відвідати Карпатські гори, зможуть вибрати оптимальний час для вдалої подорожі та відпочинку.

Довідка про базові станції «Київстар»:

Компанія «Київстар» забезпечує зв'язком більшість важкодоступних районів України. Найбільш «важкодоступні» базові станції «Київстар» знаходяться у Карпатах та Криму. Це станції на горі Чорна (Алуштинський заповідник, 1303 м над рівнем моря), в Міжгірському районі Закарпатської області (1254 м), на горі Ай-Петрі (Крим, 1167 м), на р. Кубалач (Білогірський р-н). Встановлено ретранслятор «Київстар» і на острові Зміїний. Кримські прибережні базові станції «Київстар» забезпечують зв'язком не тільки узбережжя, а й прибережні води на відстань до 10 кілометрів від берега. Наприклад, за заявкою абонентів було встановлено ретранслятор на крановому судні «Атлас-1» в Чорному морі, що дозволяє екіпажу судна користуватися мобільним зв'язком у всій прибережній акваторії, а не тільки в морських портах, як раніше. Також, єдину в Україні підземну базову станцію встановлено «Київстар» в соляній шахті відпрацьованого рудника м. Соледар Донецької області на глибині 288 метрів – вона обслуговує пацієнтів спелеосанаторія «Соляна симфонія», відвідувачів музею виробничого об'єднання «Артемсіль» і унікального підземного концертного залу.

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,3 млн осіб (станом на 01.12.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.50 / 8
«Київстар» встановив WAP-камеру на гірськолижному курорті Драгобрат 4.50 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
14.01.2009 16:05 21803
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»