<
НОВИНИ ДНЯ: Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООНвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.01.2014 16:25 1066

Регіональний Генеральний директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна/БМК призначений Керівником Академії ЕМАР

З 1 лютого 2014 року, Андрій Стогній, Регіональний Генеральний Директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна, Білорусь, Молдова та Кавказ (Andrey Stogniy, General Manager GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ukraine and BMC region) призначений Керівником Академії Регіону ринків, що швидко розвиваються, і Тихоокеанського регіону (ЕМАР), Лондон, Великобританія.

Головним завданням ЕМАР Академії є розробка диференційованих можливостей, які дозволять регіону стійко розвиватися. Її роль полягає в тому, щоб зробити людей, які працюють в цьому ринку, джерелом конкурентної переваги. Слідуючи чотирьом етапам - діагностика, проектування, реалізація, інтеграція і зростання, - команда Академії працює з локальними командами менеджерів для визначення потреб у потенціалі, проводячи тренінги та навчальні програми для задоволення цих потреб, а також обміну кращими практиками.

Андрій Стогній, висококваліфікований фахівець, закінчив Київський Державний медичний університет, а також отримав ступінь MBA Міжнародного інституту менеджменту в Києві. Він приєднався до ГлаксоСмітКляйн (ГСК) в січні 2003 року і пройшов шлях від керівника відділу до Регіонального Генерального директора Україна, Білорусь, Молдова та Кавказ (БМК), отримавши дане призначення в 2011. Під його керівництвом Україна і регіон БМК показали сильне зростання, випереджаючи ринок в натуральному і вартісному вираженні минулого року, демонструючи успіх у покращенні доступу, диверсифікації портфеля і побудові довіри.

«Андрій привнесе значний комерційний досвід, розуміння споживача, знання та експертизу з ринків, що розвиваються, які стимулюватимуть подальший успіх Академії», - сказав Роджеріо Рібейро, Старший Віце-президент, Керівник Регіону ЕМАР (Rogerio Ribeiro, Senior Vice-President, Area Head of EMAP).

«Досвід та експертиза, які Андрій привнесе, як Керівник Академії забезпечать те, що ми в майбутньому зможемо продовжувати розвиток на платформі спадкоємності і успіху, закладеними його попередниками. Це призначення являє собою чудову можливість для всіх підрозділів ГСК, які співпрацюють з Академією», - сказав Фарід Патель, Віце-президент, Голова Комерційного підрозділу та Академії, EMAP (Fareed Patel, VP, Head of Commercial Operations and Academy, EMAP).

Андрій Стогній продовжуватиме виконувати обов'язки Регіонального Генерального Директора ГСК Україна і БМК до моменту оголошення його наступника.

Компанія ГлаксоСмітКляйн

Один зі світових лідерів фармацевтичної індустрії, що займається науковими дослідженнями в галузі фармацевтики і охорони здоров'я, присвячує свою діяльність поліпшенню якості життя людей, допомагаючи людям робити більше, почуватися краще і жити довше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Регіональний Генеральний директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна/БМК призначений Керівником Академії ЕМАР 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
15.01.2014 16:25 1066
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326