<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
28.01.2014 3802

Переговори опозиції з Януковичем завершилися. Яценюк відмовився очолити уряд

Завершився черговий тер переговорів лідерів опозиції з президентом.

За словами Міністра юстиції Олени Лукаш, за результатами зустрічі сторони дійшли концептуальної згоди проголосувати Закон України «Про амністію». Але сторона Президента України вимагає звільнення всіх захоплених приміщень та автошляхів. В іншому випадку скоєні правопорушення амністовані не будуть.

Також було прийнято політичне рішення про скасування прийнятих 16 січня цього року антидемократичних законів, які викликали багаточисельні дискусії. Але ті закони, що не викликають зауважень, як наголошує Лукаш, завтра будуть ухвалені Парламентом знову.

Сторони також домовилися про включення до порядку денного питання відповідальності уряду Миколи Азарова. Разом з тим, Арсеній Яценюк очолити уряд України згоди не дав.

Переговори будуть продовжені.

Оценка материала:

5.00 / 1
Переговори опозиції з Януковичем завершилися. Яценюк відмовився очолити уряд 5.00 5 1
Політика / Україна
28.01.2014 3802
Еще материалы раздела «Україна»