<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
27.01.2009 17:17 20653

«Київстар»: «Мобільний Інтернет XL» – без обмежень терміну дії

Компанія «Київстар» переводить послугу «Мобільний Інтернет XL» з розряду акційних у постійно діючі. Послуга була запропонована абонентам компанії ще 2007 року та мала термін акційної дії до 31 січня 2009 року. Тепер це обмеження знімається.

«Мобільний Інтернет XL» – це швидкісний доступ у всесвітню мережу за технологією GPRS/EDGE. Послугою можна скористатися всюди, де є покриття «Київстар». Вартість послуги складається з:

• щоденної абонентської плати, яка становить 5 грн і нараховується за фактом використання абонентом послуги Мобільного Інтернету протягом доби

• вартості отриманих та переданих даних при користуванні послугою, вартість 1 МБ даних становить всього 5 копійок.

Для використання послуги необхідно налаштувати і активувати окрему GPRS-точку доступу — xl.kyivstar.net.

Підключення послуги є простим та зручним. «Мобільний Інтернет XL» можна підключити безкоштовно за допомогою підказок автовідповідача за номером 477. Бізнес-абонентам компанії «Київстар» необхідно звернутися до інформаційно-сервісного центру або скористатися системою самообслуговування «Мій Київстар / Мій DJUICE» за адресою www.my.kyivstar.ua, яка доступна 24 години 7 днів на тиждень.

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,3 млн осіб (станом на 01.12.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.88 / 8
«Київстар»: «Мобільний Інтернет XL» – без обмежень терміну дії 4.88 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
27.01.2009 17:17 20653
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»