<
НОВИНИ ДНЯ: В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністравсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2014 17:05 15671

Влада буде поступово стирати Майдан з свідомості населення - Карасьов

Влада намагатиметься переключати увагу суспільства від Майдану на інші об'єкти й інформаційні приводи.

 

Про це заявив політолог Вадим Карасьов.

За його словами, сьогодні "опозиція без Майдану безсильна, але Майдан без опозиції також не організований суб'єкт".

"Влада немає достатньої сили на силове придушення Майдану, але й не настільки слабка, щоб стати легкою здобиччю Майдану з опозицією та повністю капітулювати", – вважає Карасьов.

На його думку, зараз силовий сценарій з боку влади неможливий.

"У той час із боку опозиції неможливе швидке повалення влади – як через парламент, так і поза ним. Зараз боротьба залежить від політичної стратегії й тактики", – наголошує Карасьов.

За його словами, влада намагатиметься переключати увагу на інші об'єкти й інформаційні приводи, як-от федералізація України, форми правління, проведення референдуму, тим самим ігноруючи Майдан.

"Не виключаю проведення цього року виборів у Києві для того, щоб Майдан поступово стирався із колективної свідомості і соціальної пам'яті", – вважає політолог.

За повідомленням "Тижня".

Оценка материала:

1.80 / 5
Влада буде поступово стирати Майдан з свідомості населення - Карасьов 1.80 5 5
Політика / Україна
17.02.2014 17:05 15671
Еще материалы раздела «Україна»